POVLACIM
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zgurali s puta??? Ocito se vidi da si sam izledioma boli me dupe neka ja dobijem za sve samo vi dobijte upozorenja pa cemo pricamo
a samo nerazumem cemu guranje sa puta da vi to snimite pa me kacite za pg vi mene ocigledno ste namerno gurali sa puta nema veze sto vam bezim i imam anti radar vi trebate da odustane te ne vi ocete i gurate me da snimite da dobijem za pg kao da ja letim zato sto vi mene smacinjete sa puta a i vidi se lepo u pov kako si me udario i poleteo sam pri velikoj brzini i posle neko iz vase org zna da rp a
Ok, posto si forum warrior a sam si napravio CL. Ne razumijem poentu da kacis ako si prekrsio jedno 5 pravila.dzabe ti sto si se zaposlio u sahp kada neznas ni ti jedno pravilo grada samo mi znati de tebi dade vozacku kad neznas rp at
kad se naucis rp at javi mi se u dm
Pa to je pravi RP, nesto novo, slucajno se to dogodilo ali dodaje igrici nesto zanimljivo, a ti sto baitas jel nemas sta pametnije za radit nego nas tu provociras pa nas kacis iako si samo ti ovdje krive da sta sam hteo rec jos zasto bi dopustio da me hapse neko ko nezna rp at i nezna izbrojit 5 sekunde pa ubit nego na svoju ruku pa se moram kasnije mucit da vas kacim nerazumem to izbrojite lepo 5 sec ubijete pa cemo pricat a to ne ja mu necu brojat kolega ubijaj to je tako e da na tvom pov u se vidi kako znate da rp ate bajo tvoj kolega iz tvoje org ti probusijo gume mislim ono smesno kakav je to rp
Također bih zamolio da se igrač kazni za laganje administraciji te editiranje videa u svoju korist, jer je ocito namjerno izrezao video da se ne vidi da je napravio CL.u celom povu se vidi kako me udaraju kolima te pucaju bez brojanja a na kolima imam antiradar i niko nece da odustane da me nejuri vise e da ima odredjeni broj minuta koliko mozete da jurite nekog a i kad vidite da ima neko antiradar samo odustanete ne oni nisu odustajali do zadnje sekunde dok me nisu ubili e da na jednom delu se vidi kako su me namerno udarali i sklonili sa puta i tada sam ja poleteo zbog njih zato sto nisam mogao da smanjim brzinu zato sto su me brzo udarili