Pozdrav, naime igrac Laske je problematican, konstantno krsi pravila grada, namesta disbandove, warnove, krsi pravila, vrijedja boga, igrace, toksican je i treba ga se odstraniti bar na neko vrijeme dok ne odraste.
Naime, igrac pod imenom Laske Klawz danas je zakazao FZ Raid 6 sati unaprijed, ne mozete mi reci da netko tko tvrdi da toliko dobro poznaje pravila nije znao da se fz raid zakazuje maksimalno 2 sata ranije. On kao deputy trebao bi znati neke osnove, shvacam greske kod turfova, prefire itd. Ali ovo nije slucajno i svi se mogu sloziti da je namjerno ucinjeno.
Nakon sto je decko dobio skidanje RSZ-a odlucio je ingame napasti turf koji nije zakazan ( iz frustracije ) i obrisao je cijeli oficijalni grand ballas discord, sve se moze provjeriti u logovima, a ukoliko se igrac ne kazni za nekakvu vrstu namjernog namestanja disbandova, onda cu dolje ostaviti samo mali dio svih approveanih zalba na igraca, i samo cu reci da nitko ne zna koliko jos momak ima kazni koje nisu preko foruma nego cisto iz bahatosti ingame.
Takodjer je slicnu stvar pokusao napraviti kolegi trenutacnom lideru Familiesa, a i nama iz Marabunte. Samo mi smo bili pametni pa nismo dali da nam svakakvi ljudi ulaze u organizaciju.
Moram napomenuti da je decko vec 3 puta banovan za neadekvatno ponasanje, psovanje boga itd...
Smatram da ovakvim ljudima nije mjesto na ovome projektu nego negdje gdje ce ih ljudi tolerirati.
Takodje isto je uradio s bloodsima prosle godine, pobrisao discord, usao u NG namjestao warnove, FIB i LSPD takodjer, jednostavno problematican decko koji nebi trebao imati mjesto na ovom serveru dok ne odraste
Ugodan ostatak dana.
Naime, igrac pod imenom Laske Klawz danas je zakazao FZ Raid 6 sati unaprijed, ne mozete mi reci da netko tko tvrdi da toliko dobro poznaje pravila nije znao da se fz raid zakazuje maksimalno 2 sata ranije. On kao deputy trebao bi znati neke osnove, shvacam greske kod turfova, prefire itd. Ali ovo nije slucajno i svi se mogu sloziti da je namjerno ucinjeno.
Nakon sto je decko dobio skidanje RSZ-a odlucio je ingame napasti turf koji nije zakazan ( iz frustracije ) i obrisao je cijeli oficijalni grand ballas discord, sve se moze provjeriti u logovima, a ukoliko se igrac ne kazni za nekakvu vrstu namjernog namestanja disbandova, onda cu dolje ostaviti samo mali dio svih approveanih zalba na igraca, i samo cu reci da nitko ne zna koliko jos momak ima kazni koje nisu preko foruma nego cisto iz bahatosti ingame.
Takodjer je slicnu stvar pokusao napraviti kolegi trenutacnom lideru Familiesa, a i nama iz Marabunte. Samo mi smo bili pametni pa nismo dali da nam svakakvi ljudi ulaze u organizaciju.
Moram napomenuti da je decko vec 3 puta banovan za neadekvatno ponasanje, psovanje boga itd...
Smatram da ovakvim ljudima nije mjesto na ovome projektu nego negdje gdje ce ih ljudi tolerirati.
Takodje isto je uradio s bloodsima prosle godine, pobrisao discord, usao u NG namjestao warnove, FIB i LSPD takodjer, jednostavno problematican decko koji nebi trebao imati mjesto na ovom serveru dok ne odraste
Ugodan ostatak dana.
Approved - PG l 54614,49239
Braca nas ubacila u organizaciju, i odma cim su nam dali rank krenuli da nas ucenjuju, dali blacklistu igracu 63359 i omda ga robali, sa puskama u ruci. Ovakvo unistavanje RP-a je prosto jadno i glupo, ili da se kazni org (warn) ili pojedinacno, svejedno.
gta5grand.com
Approved - Gp 6.15 TK MG 73973 54614
gp 6.15 puko skino pancir tk ubio me a zajedno samo u famu a mg jer su se dogovorili na dc da me ubiju da ukradu masinu
gta5grand.com
Approved - CR , FailRP | SAHP
Tri sahp-ovca se opet kurce i ponasaju se kako ne treba.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 54614
sve se cuje u pov kad je odlazio da mi je reko da ce mi j***** FAMIJILU
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 16193
Gde mu je brojanje + IC Razlog? Ne vidim poentu ako sam krenuo da bezim da me puca.
gta5grand.com
Approved - RDM,G.P 3.1 | ID 54614
Prodavao sam coveku auto.Dao sam mu kljuceve da ga isproba i otisao je do svoje kuce rekao da izadjem i napustim posed sto sam i uradio i nakon toga me je jurio i udarao pesnicama dok nisam umro.Vredjao me je pre no sto je rekao da izadjem iz auta sto se cuje u klipu.Saljem klip.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54614
U povu se vidi kako mi stranac 54614 pise u non rp chat da sam FUFICA!
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 EARRAPE | 54614
Sve u povu. ubija bez razlgoa ovde je javno i drugo dere se u mic
gta5grand.com
Approved - FailRP + PG | 54614
Dve minute pre panela dolazi te nas hapsi, pokupi panele, odveze nas i pobegne.
gta5grand.com
Approved - CR | 73925, 54614
U POVU se jasno vidi kako krse navedeno pravilo a sto nebi smjeli raditi.
gta5grand.com
Approved - GP 6.8 | 54614, 43805
U povu se jasno vidi kako doticna dvojica rade meditiranje na mrtvom telu
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15+ Bug Abuse I 54614
Prvo me ubije,nakon toga krece da me dize i prekida animaciju.
gta5grand.com
Approved - G.P 1.4 I 54614,58589,64633
Ovaj igrac ima 3 naloga Main mu je 54614 twink mu je 58589 treci account je 64633 tako da ima vise od dva accounta. Mislim da bih trebalo da se kazni. LP.
gta5grand.com
Last edited: