Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23783
Players nickname
Luxa Jeans
Administrators nickname
Aldin verstappen
Date
Jan 23, 2023
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/ohb06m

Luka Ashbluff

Player
Player
postavio sam igraca na forum kako me je pucao u mome dvoristu i bez brojanja 5 sekundi sve se lepo videlo na POV znaci penjem se na krov kuce da brojim coveku 5 sekundi on mene odmah pocinje pucati ja normalno imam strah za svoj zivot i uzvacam mu paljbu administrator me kaznjava i govori ne smem da mu uzvarim paljbu.Po kojoj logici evo dajem primer u RL covek mene pocne pucati,normalno da necu stojati u mestu i cekati da me ubije nego cu pokusati da se odbranim da izvucem zivu glavu.mislim da je administrator doneo krivu odluku te zelim da mi se upozorenje ukloni lep pozdrav

Luka Ashbluff

Player
Player
postavio sam igraca na forum kako me je pucao u mome dvoristu i bez brojanja 5 sekundi sve se lepo videlo na POV znaci penjem se na krov kuce da brojim coveku 5 sekundi on mene odmah pocinje pucati ja normalno imam strah za svoj zivot i uzvacam mu paljbu administrator me kaznjava i govori ne smem da mu uzvarim paljbu.Po kojoj logici evo dajem primer u RL covek mene pocne pucati,normalno da necu stojati u mestu i cekati da me ubije nego cu pokusati da se odbranim da izvucem zivu glavu.mislim da je administrator doneo krivu odluku te zelim da mi se upozorenje ukloni lep pozdrav
da dodam.Neka se administrator stavi u moju ulogu da je on sada u RP situaciji i to da se dogodi isto bi postupio kao i ja lep poz

Luka Ashbluff

Player
Player
da dodam.Neka se administrator stavi u moju ulogu da je on sada u RP situaciji i to da se dogodi isto bi postupio kao i ja lep poz
Svaki dan na 15 igraca minimalno dolaze ispred fam house 271 baitaju provociraju pucaju bez razloga(krse pravila) i kada odlucim da ih kacim da bi takvih igraca bilo sto manje da prestanu to da rade administratori kaznjavaju opet nas i ako se na POV-ovima cisto vidi da nas baitaju i rdm-aju.to se konstanto ponavlja i niko nista ne preduzima :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom