Poštovani Mujo / Abrahame, Pre nedelju dana dobio sam Blacklist sa servera zbog P.Z.L 3.1. To se desilo kada sam drugu u školi dao telefon i on je samim tim imao pristup svim aplikacijama pa tako i Discordu. Ušao je na Discord i Joinovao moj nalog na njegov server za skinove za puške na drugom projektu , kada je usao podjelio je i invajt linkove par mojih prijatelja na Discordu. Kada mi je vratio telefon i kada sam video odmah sam izasao sa servera i obrisao invajtove ali nisam prijavio tu grešku koja se dogodila Vama te sam zbog toga kažnjen. Ja na ovom serveru igram skoro od njegovog osnivanja i dosta sam ulagao truda i vremena u svoj karakter. Isto tako od kako igram upoznao sam mnogo prijatelja sa kojima se družim i pričam i van igre. Ja razumijem da su pravila pravila i da se moraju poštovati i upotpunosti se slažem da sam trebao dobiti kaznu , ali opet mislim da je ova kazna prevelika jer bivši administratori koji su kršili ovo pravilo dobijali su kick a lideri disband. Ovim putem još jednom molim da se ta kazna nekako smanji npr. Blacklist iz admina , ali to opet nije na meni da odlučim već na Vama. Ja sam jednostavno naviko da svaki dan da ulazim u igricu da igram skoro po cijeli dan , u prevodu zavisan sam. Pokušao sam da igram na EN 1 serveru ali se to loše završilo zbog lošeg poznavanja stranog jezika. Samim tim bih Vas zamolio da mi omogućite da se vratim na server i da opet igram sa prijateljima jer sam aktivan igrač. Hvala na čitanju i nadam se da ćete razmotriti molbu! Srdačan Pozdrav!