Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
14:51
Proofs
xxx

Stefan Bjelica

Player
Player
Poštovani Mujo / Abrahame, Pre nedelju dana dobio sam Blacklist sa servera zbog P.Z.L 3.1. To se desilo kada sam drugu u školi dao telefon i on je samim tim imao pristup svim aplikacijama pa tako i Discordu. Ušao je na Discord i Joinovao moj nalog na njegov server za skinove za puške na drugom projektu , kada je usao podjelio je i invajt linkove par mojih prijatelja na Discordu. Kada mi je vratio telefon i kada sam video odmah sam izasao sa servera i obrisao invajtove ali nisam prijavio tu grešku koja se dogodila Vama te sam zbog toga kažnjen. Ja na ovom serveru igram skoro od njegovog osnivanja i dosta sam ulagao truda i vremena u svoj karakter. Isto tako od kako igram upoznao sam mnogo prijatelja sa kojima se družim i pričam i van igre. Ja razumijem da su pravila pravila i da se moraju poštovati i upotpunosti se slažem da sam trebao dobiti kaznu , ali opet mislim da je ova kazna prevelika jer bivši administratori koji su kršili ovo pravilo dobijali su kick a lideri disband. Ovim putem još jednom molim da se ta kazna nekako smanji npr. Blacklist iz admina , ali to opet nije na meni da odlučim već na Vama. Ja sam jednostavno naviko da svaki dan da ulazim u igricu da igram skoro po cijeli dan , u prevodu zavisan sam. Pokušao sam da igram na EN 1 serveru ali se to loše završilo zbog lošeg poznavanja stranog jezika. Samim tim bih Vas zamolio da mi omogućite da se vratim na server i da opet igram sa prijateljima jer sam aktivan igrač. Hvala na čitanju i nadam se da ćete razmotriti molbu! Srdačan Pozdrav!

Stefan Bjelica

Player
Player
I zelio bih da dodam da time sto sam prekrsio ovo pravilo nisam unistio niciji RP , i kao sto mozete da vidite moje kazne nisam kaznjavan mnogo puta jer ne unistavam RP igracima krsenjem pravila.
Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom