Dobar dan postovana administracijo dobio sam ban za krsenje generalnog pravila 1.7 i ovom prilikom bih zamolio ako moze nekako da se dobije unban. Ja svoju gresku priznajem, necu je poricati. Ali bih voleo da uzmete u obzir da za godinu dana igranja na ovom projektu ovo mi je prva velika kazna i prvi ban koji sam dobio, pre toga su to bile neke sitne greske 6.15 i MG. Desilo se tako sto sam primio neke poklone na ruke od drugara iz porodice da ih malo nosim pa da mu ih vratim kad mi dosade. U tom trenutku nisam razmisljao da krsim GP 1.7 ali eto ipak jesam i zato mi je sada krivo. Uzeleo sam se igranja do kasne sate sa drugarima koje sam upoznao na ovom projektu i spreman sam snositi posledice brisanja novca sa mog racuna ako je to uslov da dobijem unban.
Ubuduce obecavam da ovakve ispade i krsenja pravila ove razmere necu praviti i da cu se trditi da budem dobar primer ostalim igracima. Kako god odlucite postovacu vasu odluku i nastavite sa dobrim radom jer ste jedan od retkih dobrih projekata na kojima sam se zadrzao i koje cu rado preporuciti poznanicima!!!
Srdacan pozdrav, Duki Venom.
Ubuduce obecavam da ovakve ispade i krsenja pravila ove razmere necu praviti i da cu se trditi da budem dobar primer ostalim igracima. Kako god odlucite postovacu vasu odluku i nastavite sa dobrim radom jer ste jedan od retkih dobrih projekata na kojima sam se zadrzao i koje cu rado preporuciti poznanicima!!!
Srdacan pozdrav, Duki Venom.