Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3684
Players nickname
Stefan Abi
Suspect ID
1516
Date of violation
Jun 18, 2023
Time of violation
22:34
Proofs
https://youtu.be/9ERQQQ93m2o

Hoakin Brutal

Blocked
Blocked
Nemo pakat bebo bmk prodje demorgan skinem warn i lagano, ziv mi bio mozda.

Last edited:

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 1516
Imate rok 20 sati

Niko Wixx

GAZI TOVARA⚪🔵
Player
Ugljesa kakav ti forum warrior spominjes idi kopaj ugalj i negubi se tu po forumu kidu glupio ti kao spominjes neke forum warriore ubij se kidu to sto on nema pov njegov problem i ja nisam tako imao pov pa kurcina i isto nisam citovo ni nista ali jbg ako nema pov nema i tjt

Hoakin Brutal

Blocked
Blocked
Ugljesa kakav ti forum warrior spominjes idi kopaj ugalj i negubi se tu po forumu kidu glupio ti kao spominjes neke forum warriore ubij se kidu to sto on nema pov njegov problem i ja nisam tako imao pov pa kurcina i isto nisam citovo ni nista ali jbg ako nema pov nema i tjt

Ugljesa Brutal

Player
Player
Hvala brate puno <3

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 1516 dobit će kaznu za Pravilo dogadjaja 1.7
Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom