Pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Buraz ovome 47834 id se vidi ranac znači da je nov plus 47k id i vi njega robate i kačiš ga msm nije oke da mu tako kvariš rp iskustvo
kako ja njemu kvarim iskustvo kad on krši pravila? objasni mi on nama krši iskustvo i njegova porodicaBuraz ovome 47834 id se vidi ranac znači da je nov plus 47k id i vi njega robate i kačiš ga msm nije oke da mu tako kvariš rp iskustvo
Dobro buraz jeste kvario ali ja i sa porodicom i sa org. nikada ne robam ljude id >45k jer su novikako ja njemu kvarim iskustvo kad on krši pravila? objasni mi on nama krši iskustvo i njegova porodica
Vrijeđanje na forumu i off topic molim kaznitKako si jadan, robas lika koji je tek upalio igricu i prijetis mu da ces ga kacit na gradski a i sam vidis da je 47800 ID, stvarno nisko i jadno od tebe
Gle ti bi se prevario imam ja u familiji 47k id pa imaju u dzepu 10 miliona tak da onoDobro buraz jeste kvario ali ja i sa porodicom i sa org. nikada ne robam ljude id >45k jer su novi
admini admini ja sam igor furlan i ne znam se zauzeti za sebe molim vas kaznite sve ove sta kazu nesto istinito o meni buci buci buVrijeđanje na forumu i off topic molim kazad
Tako je johnny podrzavamKako si jadan, robas lika koji je tek upalio igricu i prijetis mu da ces ga kacit na gradski a i sam vidis da je 47800 ID, stvarno nisko i jadno od tebe
Off topic kaznit molimTako je johnny podrzavam![]()