Postovanje,
Problem je mnogo veci nego sto sam mislio.
Postavio sam zalba gde me vredjao igraca, zalba je odbila Minolina uz dobar razlog i ja to iskreno cenim i postujem.
Nas forum nudi samo 2 opcije za block od koje jedna je Leave conversation i kad kliknem opet moze da pise. Druga opcija je na njegov profil Ignore sa koju opet moze da pise samo to izlazi kao rezev teks. Ja stvarno koristim Grand forum vec dugo samo ne vidim opcija block.
Okacio sam nova zalba uz dobar razlog koja jos nije proverena
Gde ovi igraca pise vezano za nekakve chitova i nakon toga vec opet mi je poslao poruku u DM na Grandov sajt.
On je bio banovan i uz vasa dobra volja je dobio ponovo sansa igrati sto je normalno, uz razlog da ne krsi vise pravila.
Da ne bude da lazem i te stvare ja sam snimio celu conversation sa Screen recorder sa mobilnog telefona uredno sa refresh.
Stvare koje pise tu nisu normalne i stvarno mi je zao za to.
Ja imam 30 godina, sa 1vog April-a 2022 godina sam krenuo igrati na ovi predivan proekt, do danas i danas sam imao nekoliko minimalne kazne mislim da su odprilike 9 od koje 2 puta warn i 1 put ban 7 dana, ostale kazne su demorgan za 2 puta PG 2 puta FearRP i 2 puta anti-afk. Skoro pa so svi igraca sam dobar, takodje sa administracija. Nepoznajem drugog RP projekt i nisam bio na nijedan drugi do sad. Kad sam krenuo igrati nisam znao ni pravila. Uz zabava druzenje sam naucio sve vezano za ovog proekta.
01-Apr-2022 do danas prvi put imam ozbiljan problem sa igraca igor furlan 11021.
On ima previse forum naloga: Igor Furlan, Mohammad CC, Forum vvarrior i harimiller
Uz razlog sto vi ste mu dali posteno unban mislim da vi ovo mozete resiti.
Problem je mnogo veci nego sto sam mislio.
Postavio sam zalba gde me vredjao igraca, zalba je odbila Minolina uz dobar razlog i ja to iskreno cenim i postujem.
Rejected - Vredjanje na forumu + Pravilo Lidera 3.3 | Igor Furlan 11021
Radi se za vredjanje na forum u DM. Ja do sad nisam niko uvredio, nisam nikad vradjao IC ili OOC i ne krsim pravila to zna cela administracija. Sa obzirom na moje godine ovo stvarno nema smisla. Igraca je licno shvatio pa si je dopustio da me vredja. Druga stvar on je lider neformalna...
gta5grand.com
Nas forum nudi samo 2 opcije za block od koje jedna je Leave conversation i kad kliknem opet moze da pise. Druga opcija je na njegov profil Ignore sa koju opet moze da pise samo to izlazi kao rezev teks. Ja stvarno koristim Grand forum vec dugo samo ne vidim opcija block.
Okacio sam nova zalba uz dobar razlog koja jos nije proverena
Approved - Spreading Cheats | 11021
Igraca koliko se vidi na zalba konkretno potencira 3 vrsti chitova ujedno radi i spreading cheats. Osim to sto se pravi pametan po server i po forum on je bio ban 7 mjeseca za cheat. Link zalbe gde spread-a chitova: Pending review - PC check I 14017 Takodje ingame iznosi u Non-RP vrska cheat...
gta5grand.com
On je bio banovan i uz vasa dobra volja je dobio ponovo sansa igrati sto je normalno, uz razlog da ne krsi vise pravila.
Approved - Unban appeal I 11021
I got banned for cheating, but 60 days period passed long ago, but i still cannot play My social club: igorfurlanr
gta5grand.com
Da ne bude da lazem i te stvare ja sam snimio celu conversation sa Screen recorder sa mobilnog telefona uredno sa refresh.
Ja imam 30 godina, sa 1vog April-a 2022 godina sam krenuo igrati na ovi predivan proekt, do danas i danas sam imao nekoliko minimalne kazne mislim da su odprilike 9 od koje 2 puta warn i 1 put ban 7 dana, ostale kazne su demorgan za 2 puta PG 2 puta FearRP i 2 puta anti-afk. Skoro pa so svi igraca sam dobar, takodje sa administracija. Nepoznajem drugog RP projekt i nisam bio na nijedan drugi do sad. Kad sam krenuo igrati nisam znao ni pravila. Uz zabava druzenje sam naucio sve vezano za ovog proekta.
01-Apr-2022 do danas prvi put imam ozbiljan problem sa igraca igor furlan 11021.
On ima previse forum naloga: Igor Furlan, Mohammad CC, Forum vvarrior i harimiller
Igor Furlan
gta5grand.com
Mohammad CC
gta5grand.com
Uz razlog sto vi ste mu dali posteno unban mislim da vi ovo mozete resiti.