By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ljubi te brt kak si se tolko brzo vratio u igricu samo mi to objasniides me kaciti a lijepo sam rekao da mi je igra Crashala eo i dokaza
u zadnje vrijeme mi igrica crasha non stop sta sam ja kriv sto mi je igra crashala a vecini igraca se to događa
eo draga administracijo dokaz da mi se to događa kao i ostalim igracima vidi se error na slici
imam dobre specs kompa u cemu je problem a u zadnje vrijeme mi se to događa nezz zasto mi izbacuje taj errorLjubi te brt kak si se tolko brzo vratio u igricu samo mi to objasni
Jbg brt uzivajimam dobre specs kompa u cemu je problem a u zadnje vrijeme mi se to događa nezz zasto mi izbacuje taj error
Povuko sam je samo pazi jer si napravio nlr kad si se vratio nazad nakon sto sam te ubio. A za error nez meni nebude tako u duze vreme vidi drivere kakvi su ti. Nez nist drugom. Uzivaj brt <3ako mozda znas do cega je aj plizz nađi mi neki video gdje mogu fixat taj error jel ja nisam uspio nikako srediti to ako ti nije problem povuci zalbu jel nije do mene i vidis i sam taj error sto mi izbacuje
e brate hvala ti i jos jednom Hvala ti mozda su cak i driveri stvaraju problemPovuko sam je samo pazi jer si napravio nlr kad si se vratio nazad nakon sto sam te ubio. A za error nez meni nebude tako u duze vreme vidi drivere kakvi su ti. Nez nist drugom. Uzivaj brt <3