Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14556
Players nickname
Nestor_Maestro
Administrators nickname
Kristina_Verstappen
Date
Sep 7, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/bykW0xD

Nestro Maestro

Player
Player
Postovana administracijo,
Skoro sam dobio perma ban za G.P 1.1, Izvinjavam se ali doslo je do nesporazuma. Ispricacu vam punu pricu ono je zvucalo kao laz jer je bila jedna recenica i kratko sam ispricao a sad cu vam obrazloziti. (Rejected - G.P 1.1 | Kristina Verstappen). Dakle ja sam se pre par godina preselio u Nemacku to se moze i videti po mom IP-u da zivim u Nemackoj, svake godine za vreme zimskog i letnjeg raspusta dolazim u Srbiju. Ove godine je isto tako bilo, krajem maja meseca kada sam otisao u Srbiju usao na moj nalog sa kompjutera od mog druga. Privatne slike kao dokaze sam poslao Muji Simbi na Discord u DM , usao sam na moj nalog jer sam tada bio zaposlen u LSPD-u i nisam hteo da izgubim posao jer mi odsustvo nije bilo prihvaceno isto tako radio sam Battle pass misije ja sam Abrahamu napisao da sam usao na moj nalog ali ne znam kako sam to trebao da uradim ukoliko sam uradio pogresno jer nikada pre nisam morao tako nesto da radim. Nadam se da sam makar malo objasnio situaciju nisam imao ikakvu nameru da lazem niti ista slicno doslo je do nesporazuma i nadam se da cu dobiti drugu sansu.
Srdacan pozdrav,

Diskord IME: Nestorovic#5005

Status
Not open for further replies.
Top Bottom