Poštovanje,dobio sam ban za G.P1.4 jer imam preko 2 računa.P da objasnim imao sam vise naloga koji su banovani i jednog dana sam odlučio da kupim Epic games i tu sam napravio akaunt sa id 34609 koji je main na tom nalogu i rockstaru,a id 34669 je banan za 1.1.Sto se tiče za 16498 to je main na drugom rockstaru i to mi je nalog od brata a twink je 20864.Dakle piše u pravilima generalnim da samo main mogu dobiti UN-ban te bih voleo da se razjasni nešto jer nisam igrao neko vreme i da mi ne bih otišao 5 za 5,a sto se tiče para bilo je mnogo te ako mora bas neka se briše.Imao sam mnogo žalbi na ovo pravilo i bilo je odbijeno i nakon nekoliko dana je neko opet stavio i dobio sam ban jer ne kontam.Forum nalog rokicar449 dal tako ide je pisao umjesto mene ne poznajem ko je ali je neko iz familije jer nas je sve reportao.Voleo bih sa dobijem drugu šansu sto se tiče igranja i da main akauntovi 34609,16498 dobiju UN-ban mislim.Imam dokaze da su posebni rockstari i IP adresa.Nadam se da će te mi dati drugu šansu na GRAND roleplay serveru.