Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45892
Players nickname
Mick_Thomsoon
Suspect ID
38735
Date of violation
Nov 28, 2023
Time of violation
05:05
Proofs
https://youtu.be/Qgid-qST0P4

Mick Thomson

Darkthrone
Player
Pripadnik LSPD u sred geta bez razloga i nakon sto stanem pored njega on krece da vadi pusku i puca na mene umesto da broji sa obzirom na to da je dosao kao sluzbeno lice.

Denza Washington 🔥

Player
Player

6: Denza može ulaziti u geto pociniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio

Mick Thomson

Darkthrone
Player

6: Denza može ulaziti u geto pociniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio
to se ocigledno suprostavlja tvom ishodu iz biografije gde pise "kako bi prikupio dokaze" ,ti si samo krenuo da me pucas?

Mick Thomson

Darkthrone
Player

ti niti si me uhapsio u toj situaciji niti si skupljao dokaze!!! failrp

Mick Thomson

Darkthrone
Player

plus ti uopste ne znas ko je Mick Thomsoon kako bi me hapsio zar ne? ili mozda tu postoji nesto drugo

Denza Washington 🔥

Player
Player
Hahaha, izmedju ostalog pociniti neki kriminal, u getu sam bio, tako da tu vlada banda, cuj njega nije brojao hahahahahahah

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nijedno pravilo nije prekršeno. Nalazite se u getu, tu se ne treba brojati kako bi pucali na nekoga. Sa druge strane, igrač na koga se žalite nema nikakva obilježja da je policajac, a i da ima, posjeduje odobrenu kriminalnu biografiju koja mu to dozvoljava.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom