Pripadnik LSPD u sred geta bez razloga i nakon sto stanem pored njega on krece da vadi pusku i puca na mene umesto da broji sa obzirom na to da je dosao kao sluzbeno lice.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to se ocigledno suprostavlja tvom ishodu iz biografije gde pise "kako bi prikupio dokaze" ,ti si samo krenuo da me pucas?Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Denza Washington | 38735
Organizacija LSPD Ime i prezime : Denza Washington Pol : Muško Otac : Jason Washiington Majka : Nicole Washiington Starost : 26 godina Nacionalnost : Bošnjak Mjesto rodjenja : Njemačka Mainz Državljanstvo : Američko Boja kose : Smedja Tetovaže : Na lijevoj i desnoj ruci Visina i težina : 187...gta5grand.com
6: Denza može ulaziti u geto pociniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio
ti niti si me uhapsio u toj situaciji niti si skupljao dokaze!!! failrpRejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Denza Washington | 38735
Organizacija LSPD Ime i prezime : Denza Washington Pol : Muško Otac : Jason Washiington Majka : Nicole Washiington Starost : 26 godina Nacionalnost : Bošnjak Mjesto rodjenja : Njemačka Mainz Državljanstvo : Američko Boja kose : Smedja Tetovaže : Na lijevoj i desnoj ruci Visina i težina : 187...gta5grand.com
6: Denza može ulaziti u geto pociniti neki kriminal i saradjivati sa kriminalnim organizacijama , kako bi prikupio dokaze , te iste uhapsio
plus ti uopste ne znas ko je Mick Thomsoon kako bi me hapsio zar ne? ili mozda tu postoji nesto drugoRejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Denza Washington | 38735