Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27797
Players nickname
Pinki Sanchez
Suspect ID
23650,39758
Date of violation
Dec 18, 2023
Time of violation
10:40
Proofs
https://youtu.be/rulvl6gcojo

Pinki Grimnir

Player
Player
Mene ljudi hapse jer sam dosao da se zalim i zato sto imam wanted a svakako su trebali da me saslusaju zasto se zalim pa da me onda hapse.+ u snimku se vidi kako jedan pripadnik sahpa trci dok me vuce i nabijanje prekomerne kazne.

Ivica Monte

Player
Player
Dobices 30 dana za 6.17 kad radiš alt tab vidi ti se samo miš da kikaš nešto. Skidaj zalba bolje se sačuvaj sebi.

Zovac09

Player
Player
dobices za ooc vrjedjanje on ce dobit 120 min ako ne nece nista ni dobit jer po meni nisu nista prekrsili

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
SAHP radi nerealan PG + sto ne znaju pravila. kao sto spike stavljaju ispod guma daleko od mene 30 metara i kako oduzimaju vozacku u toku voznje i potjere, nikavog rp-a nema tu (u rl je nemoguce uzet nekom dozvolu iz dzepa na taj nacin) + ne znaju zakonink jedan lik mi daje 5 zvezdica za nepocinjenost

source.gif

Ivica Monte

Player
Player
To je preko graficke snimak zato vi nevidite i nemozete da vidite
Bez razlike kako je snimak, snima ti samo igrica i ne snima ti svi slojeva. Nadam se da necu dobiti offtopic warning za ovo nego hocu da kazem da ne snimas desktop u pozadina, ne snimas discord, browser itd. Svi app u pozadina su sloj i desktop takodje ti je jedan sloj. Povuci zalba bilo sto je bilo nebitno dal je fail ili nije, na graficka tamo u podesavanja uradi kako treba i to ti je to. Dobronameran komentar ili savet.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom