Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Korumpiranost administratora | Tefo Koturic

Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Andrej Obama
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jan 10, 2024
Time
21.21
Proofs
https://youtu.be/4i-Fi31TRmM?si=j3qQ6ZvlKnDaS5uQ

Lafo Denzy

Player
Player
Postovanje,
Kacim žalbu na administratora Tefo Koturic.
Moj drug se ne razume toliko o pravilima ali mislim da Tefo nije doneo ispravnu odluku.

Approved - BA I 12664

Sve se vidi u pov.
gta5grand.com

Approved - MG I 21049 50795

Sve se vidi u povu.
gta5grand.com

Rejected - GP6.15 I 19771

Sve se vidi u pov.
gta5grand.com
Ovo je taj isti drug kacio pre zalbe gde mu je Tefo dao ban za 6.17 i nije bio kaznjen za to, to znaci da ako je Tefo bio u pravu ostali admini nisu ispravno pregledali zalbe.

Rejected - FearRp MG I 32295 32462

Sve se vidi u pov.
gta5grand.com
Ovo je zalba na kome je moj drug dobio ban od Tefe Koturica.
Moj drug ne koristi obs i na snimku se jasno vidi discord kako je upaljen i slojevi.Takodje mu je u jednom delu uslo u discord i moze se videti na videu na gornjoj zalbi. Sumnjam na korumpiranost ovog admini ili na gresku koja mu se mozda desila, ako ne njemu onda ostalima.Hvala na citanju, prijatan dan.

Lafo Denzy

Player
Player
Postovanje,
Kacim žalbu na administratora Tefo Koturic.
Moj drug se ne razume toliko o pravilima ali mislim da Tefo nije doneo ispravnu odluku.

Approved - BA I 12664

Approved - MG I 21049 50795

Rejected - GP6.15 I 19771

Ovo je taj isti drug kacio pre zalbe gde mu je Tefo dao ban za 6.17 i nije bio kaznjen za to, to znaci da ako je Tefo bio u pravu ostali admini nisu ispravno pregledali zalbe.

Rejected - FearRp MG I 32295 32462

Ovo je zalba na kome je moj drug dobio ban od Tefe Koturica.
Moj drug ne koristi obs i na snimku se jasno vidi discord kako je upaljen i slojevi.Takodje mu je u jednom delu uslo u discord i moze se videti na videu na gornjoj zalbi. Sumnjam na korumpiranost ovog admini ili na gresku koja mu se mozda desila, ako ne njemu onda ostalima.Hvala na citanju, prijatan dan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom