Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Kovac

Leader
Leader
Joined
May 4, 2022
Messages
64
1. Vaše ime IRL Andrej
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 8h
5. Vaš Discord: pelegrincic
6. Vaše ingame ime Andrej Kovac
7. Vaš ID 21677

1. Lider za..... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Lider ove organizacije želim biti zbog toga što sam jako puno vremena od početka moga RolePlay-a proveo u LSPD-u. To mi je bila jako zanimljiva organizacija na nekakav pogled na koji sam je gledao.

- Lider ove organizacije želim biti da bih smanjio stopu kriminala i uveo pravdu u gradu i u samu državu Los Santos-a. Smanjio bih kriminal na LSPD-ovim područjima na načine da povećam broj stalnih patrola koje će patrolirati gradom, dok bi taktički timovi imali stalne vežbe za krizne situacije.

-Lider ove organizacije želim biti jer imam svoje vizije za ovu organizaciju i za njezinu budućnost. Imam spremne timove za obučavanje novih policajaca i za uspostav sistema LSPD-a.


3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Uveo bih novi tim u policiju kao motorbike patrol koji bi patrolirali isključivo gradom i presretali vozače visokih brzina. Također motorbike patrol bih dobili posebne i brze sportske motore.


2. Uveo bih nova pravila pri kontroli lica, gde na primer policijski službenik tokom zaustavljanja lica zahteva lice da hoda ravno po liniji kako lice ne bi bilo pod utjecajem alkohola ili zabranjenih substanca.


3. Novo pravilo LSPD-a bi bilo da svaki policajac treba imati svako hapšenje snimljeno od početka situacije i stavljeno u svoj patrol log radi daljnjeg suzbijanja nepravde među građanima. Isto tako da ako se hapšeno lice dođe žaliti da policajac ima sve snimljeno ( u svoju odbranu ) kako ne bi došlo do bilo kakve daljnje eskalacije situacije. Kontrolirao bi to na načine da uspostavim bolju vezu sa Government-om te da oni prijavljuju kada je bilo koji policijac ušao i izašao sa područja zatvora ( uzimanje legitimacija ), proveravalo bi se na nedeljnoj razini.



4. Timovi LSSF-a ( Los Santos Special Forces ) koji bi radili taktike za talačke i krizne situacije, te situacije pogodne za državnu opasnost. Timovi LSSF-a bih sadržavali više manje načinjenih timova ( squad-ova ) koji bi se zvali po grčkim slovima ( Alfa,Beta,Gama,Delta), LSSF bi imao jednog vođu tima koji nadgleda vođe squad-ova koji su zaduženi svaki za svoj tim na primer tim Alfa ima svojeg vođu squad-a, ali im je glavni vođa tima. ALFA-koriste taktike na talačkama koje se odvijaju ispred pregovora, BETA-koriste taktike na talačkama koje se odvijaju iza leđa osumnjičenih, GAMA-air support nikada ne sleće osim ako je taoc u opasnosti. DELTA-Glavni tim za čuvanje držanog šerifa, kud on tamo i oni.


5. Tim Inspektora je zadužen za celokupan inspektorat Los Santos police department. Oni su ljudi koji su zaduženi za suzbijanje bilo kakvih pokušaja dilanja, prenošenja, korišćenja, sađenja, nošenja i konzumiranja ilegalnih i zabrtanjenih substanca koje se odvijaju na prostoru regiona LSPD-a. Alfa tim LSSF-a mora imati osiguran prostor za dolazak Krim Tim-a na scenu. Krim Tim bih imao dogovorenu saradnju sa FIB-om te bi im dostavljao dokaze kriminalnih radnji i pomagao kada bi trebali dodatnu potporu na akcijama ( uz odobrenje lidera FIB-a ).


6. Patrolno osoblje bi bilo osigurano sa patrolnim vozilima te bi bilo više radara osposobljeno po gradu. Napravio bih poseban tim koji bi samo za radare po gradu. Isto tako bio bi poseban tim specijaliziran za zapljene vozila.

Rankovi bi bili sledeci:

30.Direktor policije


29.Zamenik direktora policije

28.Načelnik

27.Zamenik načelnika

26.Glavni inspektor

25.Komandant LSSF

24.Zamenik LSSF-a

23.Policijski trener

22.Supervizor

21.Komandir stanice

20.Šef smjene

19.Kapetan

18.Poručnik

17.Viši inspektor

16.LSSF

15.LSSF air support

14.Bike Patrol II

13.Niži inspektor

12.Bike Patrol I

11.Saobračajni policajac III

10.Saobračajni policajac II

9.Saobračajni I

8.Policajac III

7.Policajac II

6.Policajac I

5.Komunalni policajac

4.Policajac na obuci

3.suspend 6h

2.suspend 12h


1.suspend 24h

Napomena
(26.01.2024. poslat sam u demorgan od strane zaki jameson greškom, gdje mi je odmah bila ukinuta kazna na licu mjesta, tako da bi volio da to uzmete u obzir i da ne dodje do zabune)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom