Pozdrav, pisem u ovako kasne sate iz razloga sto sam sada radio nesto na kompu i samo mi je discord bio prepun sa porukama koje su bile *dobio si ban u grandu aloo* usao sam da vidim o cemu se radi kad stvarno a ono nije bio samo ban nego blacklist... Prvih 10min mi nije bilo jasno o cemu je rec i zasto sam dobio blacklist. Posle sam slucajno usao na forum i reko ajde da vidim da me neko nije kacio, upisao sam svoj id i pogledao kad ono blackmealing Approved - blackmailing I 52460 i RIle Snicla koji je banovan al menja accove odma sam pogledao pov i skapirao da mi je neko namestio ban. Naime kupovao sam nitro od jednog lika po imenu Rile, poslao sam mu podatke od mog disc akaunta i dogovorili smo se da mi uplati negde oko 1 posto nije bio kod kuce. Pisao sam mu u dm odma da vidim zasto je to on uradio ili da li je to uopste on. Prvo se pravio da nista ne zna a onda je samo poceo da se smeje i blokirao me. Izvinjavam se na mojoj ne paznji sto nisam dovoljno razmisljao o posledicama. Ovo mi je prva veca kazna na serveru i znacilo bi mi ako bi mogao da dobijem unban. Nisam nista uradio i dobio sam ovoliku kaznu. Oprostite mi samo jednom i obecavam ovo se vise nikada nece ponoviti. Hvala unapred i zelim prijatan ostatak dana! 
Izvolite dokaze o dm-u sa doticnim!
Izvolite dokaze o dm-u sa doticnim!