Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija I Natalija Verstappen I 42010

Rejected
Status
Not open for further replies.

Paradajz

Player
Player
Joined
Nov 22, 2022
Messages
21
Ime: Natalija Verstappen
Spol: Zensko
Dob: 24
Nacionalnost: Bosna
Mjesto rođenja: Sarajevo
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crvena
Tetovaže: Na rukama
Snage: Dobro Vozi, Tolerantna

Slabost: Kocka

Životna priča: 100+ riječi

Rođena sam prije 24 godina u Sarajevu. Kao mala bila sam jako pametna zato su me deca sprdala. Djetinjstvo mi je bilo teško i mama mi je bila drogeras a tata Alkoholicar. U to vrijeme smo jedva ikad imali friske hrane za jest. U skoli sam bila dobra. Stalno sam pisala dobre ocjene i upala sam u Fakultet. Moji roditelji nisu hteli da mi daju pare za stan i skolu, tako da sam pregovorila tatu da prepise kucu na mene dok je bio pijan i prodala ju. Na fakultetu sam prosla sa dobrim ocjenama i studirala za doktora.

Priča o karijeri: 100+ riječi

Nakon Fakulteta sam se zaposlila u Bolnicu u sandy shores. Tamo sam radila 3 godine i skupila dovoljno iskustva. Para sam ustedila i kupila Stan u Los Santosu. Uzela sam auto i nasla poso u Glavnoj Bolnici Los santosa. Dobro sam se snasla sa kolegama i direktorom bolnice. Dobila sam promociju i stalno drugima pomagala kada god su ista trebali, ili nesta nisu znali. Dosla sam na poziciju Medicinara i aktivno sam radila. Jedva ikad sam bila bolestna i nikad nisam fulala poslovne sate.


Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom