Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP I Korumpirana Biografija | Harry Angell | 43835

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Obama

Player
Player
Joined
May 13, 2023
Messages
96
Organizacija:SAHP

Ime: Harry Angel
Starost:17
Nacionalnost:Bosanac
Mesto rođenja:Bosna I Hercegovina
Pol: Musko
Boja očiju: Plava
Boja kose:Crna
Tetovaže:Nema
Otac : Jonhson Angel
Majka : Jozefina Angel
Visina : 189
Težina : 75

Prednosti: Strpljivost, drustven, voli pomagat dugima, komunikacija, dobro rukovanje oruzjem, vestina.

Slabost: Zene, kratki zivci.


Harry Angel, iznikao iz senki Los Santosa rodjen 10.15.2006, pronalazio je svoj put kroz život sa snažnim nasleđem od oca, Johnsona, bivšeg poštenog policajca, i hrabre majke Jozefine. Njegovo detinjstvo bilo je isprepletano mrežom kriminala, a ipak, u srcu Harryja tinjala je vatra pravde i hrabrosti. Odrastanje u gradu gde je korupcija tečno tekla ulicama dalo je Harryju jedinstvenu perspektivu na život. Očevi priče o herojima u uniformi nisu bile samo priče; bile su temelj njegovih uverenja. Njegova majka, žena od snage i integriteta, dodala je neophodnu dimenziju u formiranju Harryjevog karaktera.

Dok su mnogi njegovi vršnjaci gubili put pod uticajem banda i kriminala, Harry je odlučio slediti pravdu. Bio je posvećen ideji da se suprotstavi zlu i zaštiti nevine. Kada su se prvi put pojavile mogućnosti za karijeru u policijskim redovima, odlučio je da se pridruži San Andreas Highway Patrol (SAHP), sa vizijom da postane deo promene koju želi videti. Put ka ulasku u SAHP bio je izazovan. Harry je prolazio kroz rigoroznu obuku, istovremeno izgrađujući svoje veštine i karakter. Bio je vođen očevim rečima, koje su mu govorile da istraje u borbi protiv nepravde. Kada je konačno stupio u redove SAHP-a, doneo je sa sobom entuzijazam, hrabrost i odlučnost da bude čuvar reda.
Njegova karijera u SAHP-u brzo je dobijala na zamahu. Postao je prepoznat po hrabrosti, etici i odlučnosti da se suoči s najtežim izazovima. U patroli na autoputevima Los Santosa, suočavao se sa svim oblicima kriminala, od prometnih prekršaja do ozbiljnijih zločina. Njegova posvećenost poslu i zajednici bila je neosporna, a kolege su ga gledale kao uzor. Međutim, kako je vreme prolazilo, Harry je počeo osećati težinu svoje uloge. Korupcija i nepotizam unutar policijskih redova postajali su očiti, a Harry se našao u moralnoj dilemi. Dok je s jedne strane želeo zadržati svoju nevinost i integritet, s druge strane je shvatio da se sistem koji voli raspada pod teretom kriminala i korupcije.

Umesto da odustane, Harry je odlučio da se bori iznutra. Pokušao je pronaći saveznike unutar sistema koji dele njegove vrednosti i zajedno su planirali čistiti redove od korumpiranih pojedinaca. Njegova borba postala je tiha revolucija unutar SAHP-a, borba za ponovno uspostavljanje pravde i reda u instituciji koja je izgubila svoj put. Harry Angel postao je ne samo simbol hrabrosti na autoputevima Los Santosa, već i simbol unutarnje borbe protiv korupcije. Njegova priča odražava dubine ljudske snage i odlučnosti da se suprotstavi sistemu koji gubi svoju svrhu. Dok je putovao kroz lavirinte pravde i nepravde, ostavljao je iza sebe nasleđe koje je inspirisalo mnoge, podsećajući sve da je i u najmračnijim trenucima moguće pronaći svetlo.


Ishodi:


1.-Harry može da veže, vuce, ubaci i izbaci iz vozila, roba, pretraži sa bilo koje strane, otvara PDA sa jednom rukom (odnosi se na tejzer ili revolver)

2.-Harry može tražiti i uzeti privedenima mito (pare do 100K), pancire, oružje, municije i drogu

3.-Harry može pljackati sa kriminalcima (Gun Store, 24/7 store, )

4.-Harry može unistiti kamericu osoblju koja ga je uhvatila za korupciju (obavezno upotrebljivanje me/try/do komande)

5.-Harry može nositi bilo koje oružje (Heavy sniper, LMG)

6.-Harry može koristiti ili trgovati sa ilegalnim oruzjem (ne od org)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom