Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija ┃Dervo Lepic┃19596

Rejected
Status
Not open for further replies.

Dervo Lepic

Player
Player
Joined
Nov 10, 2022
Messages
136
Ime: Dervo Lepic
Starost: 27
Pol: Muški
Nacionalnost: Bosnjak
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Frenklin Lepic
Majka: Natasa Lepic
Visina: 185cm
Težina: 75kg
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Zuta
Tetovaže: Telo, ruke
Prednosti: pametan, snalažljiv i iskusan sa svim oružjem
Slabost: slab sa zivcima

Dervu Lepic rođen je u siromašnom delu grada Los Santos, gde je od najranijih dana morao savladavati izazove teškog detinjstva. Odrastao je bez očinske figure, a majka mu je radila dva posla kako bi prehranila porodicu. Unatoč teškoćama, Dervu je pokazivao izuzetan entuzijazam i hrabrost od malih nogu.

Kroz svoje tinejdžerske godine, Dervu je suočen s iskušenjima ulice, ali je odlučio okrenuti se pozitivnom putu. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti policijskim snagama Los Santosa. Njegova odlučnost, inteligencija i fizička spretnost brzo su ga izdvojili među ostalim regrutima.

Dervu Lepic je prolazio kroz razne odjele policijske službe, učestvujući u borbi protiv organiziranog kriminala, trgovine drogom i bandi koje su harale gradom. Njegov neumoran rad i posvećenost poslu privukli su pažnju vrhovnih časnika, koji su ga odabrali da postane vrhovni agent Los Santos Police Department-a (LSPD).

Kao vrhovni LSPD agent, Dervu je postao poznat po svojoj oštroumnosti u rešavanju kriminalnih slučajeva i neustrašivosti u suočavanju s opasnostima. Njegova sposobnost vođenja tima i analize situacija donela mu je veliki ugled unutar policijske zajednice.

Iako je njegovo detinjstvo bilo oblikovano teškoćama, Dervu Lepic uspeo je prevazići izazove i postati oličenje pravednosti u Los Santosu. Njegova biografija služi kao inspiracija drugima da se suoče s teškoćama i da pronađu svoj put ka uspehu.

1 - Dervo može od privedenih lica da traži bilo koje oružje, municiju, pancire, drogu da mu predaju, kao i novac do 100.000$
2 - Dervo može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice(sa bilo koje strane), otvara PDA, sakuplja stvari s poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pistolj.
3 - Dervo može pustiti osumljičenog, očistiti dosije i skinuti sa poternice.
4 - Dervo je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze ubiti, opljačkati i slomiti mu kamericu (me, do, try komande).
5 - Dervo može ići 2v1 zbog iskustva u vojsci i raznih vrsta obuka, kao treninga i veštine.
6 - Dervo može koristiti(posedovati) i prodaviti bilo koje legalno ili xxx oružje i predmet (Heavy Sniper,Machine gun...) na dužnosti i van nje.
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom