Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16061, 25136
Players nickname
David Schwarz David Lesh
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 31, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Std9mE1

Filip Legia

Player
Player
Pozdrav administracijo.
Pre 6-7 meseci dobio sam ban za g.p 1.1 i to stvarno nisam trebao da uradim.
Moj drug Matej reko je da quita igricu i ja sam mislio da necu igrat ako on ne igra.
Posle bana proslo duze vreme i od tad sam malo ozbilnjii i ne radim gluposti.
Moj main account je ID 16061 a twink je ID 25136.
Na main account-u sam banovan za gen.rule 1.1 (dao sam drugu account kad je bio banovan na duzeg vremena) prvi put sam dobio un-ban al sam prekrsio isto to pravilo i dobio sam opet ban za gen.rule 1.1 al sam znao da sam tu gresku napravio drugi put i znao sam da ne zasluzujem unban.
Od tad sam igrao na twink accountom i kao sto sam napisao pre dobio sam ban za g.p 1.1 posle nekog vremena.
Na twink accountu sam dobio ban tako sta nisam mogo uc jednom i dao sam password drugu (tad sam mislio da mi je drug) Jovan Whitlock i imao sam isti password na emailu pa stim on je promenio password i email i tako sam dobio ban.
Sad imam ogrmonu zelju da igram na rs al samo mogu da gledam drugare kako igraju i kajem se zbog toga.
Nekad udjem na EN 2/3 al nije isto bez prijatelja jer tamo nemam mnogo prijatelja.
Ja bi vas zamolio za unban ili pak da mi date dozvolu da napravim novi social club i novi account.
Slazem se na money wipe a slazem se da mi izbrisete sve iteme i pare sta sam imao iako nisam imao puno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom