Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mark Armone

Player
Player
Joined
Jan 25, 2023
Messages
34
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4h-9h
5. Vaš Discord: .fantux
6. Vaše ingame ime: Mare Cronix
7. Vaš ID: 340


Dodatne informacije


1. Lider za The Vagos


2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Već duže vrijeme igram na grandu te sam večinu toga vremena proveo po STATE organizacijama i CRIME organizacijama naučio sam puno toga o zadatku i funkciji svake organizacije te smatram da sam prikupio dovoljno iskustva da budem lider jedne od tih organizacija.

Cilj mi je poboljšati razinu RP-u za STATE i za CRIME preko aktivnosti organizacije što uključuje često držanje talačkih, pljački gunstore-ova i 24/7 te FZ raidove.

U organizacija bi se fokusirao da članovi provede RP što je više moguće te da poštuju članove drugih organizacije i članove svoje organizacije. Svako neadekvatno ponošanje prema članovima iste organizacije se ne bi toleriralo. Cilj nam je da se zabavimo kroz RP te da učinimo RP zanimljivijim za sebe i za STATE organizacije.


3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.


Fokusirao bi se sa surađivanjem sa drugim organizacijama kao što su Bloods, Families i druge CRIME organizacije na način da držimo zajedničke talačke što je češće moguće radi dizanje RP-a sa CRIME i sa STATE strane na višu razinu.

Prisustvo na događajima kao što je npr RACIJA bi bilo obavezne radi pobljšanja RP situacije za vrijeme RACIJE. Većina gangova u zadnje vrijeme ne gleda da brani svoj HQ protiv racije ili ne potiču svoje članove na prisustvovanje. Samim tim se poboljašava RP za STATE organizacije jer činimo RACIJU puno zanimljivijim događajem.

Mass provciranje članova drugi organizacije se ne bi nimalo toleriralo te bi rezulitralo u BL iz organizacije ili insta kick.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom