Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22043
Players nickname
Darius_Maximus
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 11, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/GTccTsF

Darius Maximus

Player
Player
Joined
Jul 8, 2022
Messages
42
Dobar dan/veče draga Administracijo,

Podnosim ovaj Apel u vezi bana od 60 dana koji sam nedavno dobio. Na Grand RP projektu igram skoro 2 godine i za sve to vreme, nikada nisam bio okrivljen za ilegalne radnje niti sam dobio ban. Grand RP je prvi server i jedini koji igram i za sve ovo vreme nikada nisam pravio probleme. Moj roleplay se u potpunosti drži pravila i baziran je na principima koje poštujem u realnom životu a to su: "ono što nebih uradio u pravom životu, nebih radio ni u igri" .

Poštujem svakog Admina, ostale igrače i svoje prijatelje koje sam stekao na serveru. Za skoro 2 godine igranja, sećam se da sam bio kažnjen samo 4-5 puta i to su bile manje kazne (MG, PG, i.t.d...). Ban sam dobio na 60 dana zbog kršenja Generalnog Pravila 4.1 koje glasi: "Igrači ne smeju koristiti nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost: (onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)". Međutim, igrač koji me je prijavio na forumu priložio je video dokaz koji samo pokazuje da sam bio prisutan na Gambo Discordu, ali ne prikazuje da sam koristio bilo kakav ilegalan softver.

Kada sam primetio da sam prijavljen za G.P 4.1, odmah sam kontaktirao Senior Admina u igri i zatražio objašnjenje. Michael Goat mi je došao i detaljno objasnio sadržaj tog Discord servera i savetovao me je da ga napustim. Moj prijatelj me je uputio na taj Discord server kako bih poboljšao performanse igre, s obzirom na to da sam planirao početi strimovanje na Trovo. Jer se tamo nalaze reduxe koje povećavaju FPS u igri i smanjuju potrošnju resursa. Naivno sam prihvatio poziv jer sam verovao da su ljudi dobronamerni. U medjuvremenu ja sam počeo da strimujem i nisam imao problema s performansama igre a ni strima. Tako da nisam imao potrebe da pogledam šta se na tom discord serveru nalazi. Da sam pogledao ja sada ne bih bio u ovoj situaciji. Ja nikada nisam koristio niti imao nameru da koristitim bilo kakve nedozvoljene softvere. Na evente ne idem. Retko kad sam ispalio metak u igri. Nikada nisam bio kačen za ilegalne software ili slično tome.

Zato Vas molim da pregledate logove za sve događaje na koje sam učestvovao, kao i logove za ubistva koja sam eventualno počinio. Takođe, molim Vas da pregledate sve dosadašnje forum prijave na mene i analizirate koliko sam puta bio kažnjen i iz kojih razloga tokom skoro dve godine boravka na serveru.

Nemam nameru da osporavam autoritet Administracije ili pravila servera, već samo želim da ispravim nepravdu koja mi je naneta. Uveren sam da će pregled logova i dosadašnjih aktivnosti na mom nalogu pokazati da sam se uvek trudio da poštujem pravila na odgovoran način. Priznajem da nisam bio dovoljno pažljiv prilikom prihvatanja poziva na Discord server i da nisam shvatio ozbiljnost situacije. Od sada, obećavam da ću biti mnogo oprezniji i da neću lako verovati drugim igračima bez adekvatnog istraživanja i provere informacija.

Uveravam vas da se ovakav moj propust neće ponoviti u budućnosti, jer sam sada svestan posledica svojih postupaka i spreman sam da preuzmem odgovornost za svoje aktivnosti na serveru.

Unapred zahvalan na razumevanju i prilici da se dokažem kao odgovoran i pošten član Grand RP zajednice.

Srdačan pozdrav
Darius Maximus | 22043
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom