Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11522
Players nickname
Karlo Cortex
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Feb 19, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/KBQTOAHnTQM?si=gmJPytASznTOKJFi

karlofjuri

Player
Player
Poštovanje administracijo. Ovim putem se javljam zato što smo ja i brat dobili permu i ja na svom glavnom 60 dana. Problem je u tome što ja i brat imamo kompjuter do kompjutera odnosno setup do setupa. Zbog toga mi imamo istu ip adresu. Ja sam imao svoj main i twink, a on je imao samo main te je zato učitavalo da ja imam 3 profila. Zbog toga sam dobio ban. Ja sam probao na discordu kontaktirati administratora Mujo Simba i poslao mu snimku koju cu vama ostaviti tu dole. Međutim administrator nije pogledao. Želio bih da mi vratite profil te da mi maknete ban jer ja nemam nikakve veze sa 3 profila. Na snimci se vidi kako su komp do kompa. Ne znam kako drugacije rijesiti ovo nego se vama obratiti putem foruma. Molio bih administraciju da rijesi ovo te da mi maknu ban. Hvala unaprijed svima. Naravno evo slika bana:
BANOVANI PROFILI
MOJI:
MAIN: 11522
TWINK: 56107

BRATOVI
:
MAIN: 54751

karlofjuri

Player
Player
U poslanoj snimci je drugacije vrste problem. Video je nastao samo 2 dana prije bana te nisam htio snimati novi zato što se na ovom jasno vidi sve što sam naveo u svojoj predhodnoj poruci. Hvala unaprijed.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, imate tri racuna. Imate i ovaj ID koji niste naveli: 20598

Status
Not open for further replies.
Top Bottom