Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34268
Players nickname
Denis Gnevovic
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Mar 2, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/613015/

Denis2

Player
Player
Joined
Mar 2, 2024
Messages
5
Poštovanje Abrahame/Mujo/Relja.

Dobio sam ban za G.P 1.7 jer sam u januaru 2023. godine (skoro na samom početku mog igranja) dobio na poklon biznis state object po državnoj ceni od tadašnjeg lidera moje familije.

Pošto sam tada bio relativno nov igrač, ni slutio nisam da je u pitanju kršenje nekog pravila jer je tadašnji lider te familije bio manji ID i pretpostavio sam da "zna šta radi" ali se na kraju ispostavilo da to nije tako kako izgleda.

Kao što možete videti na ovoj žalbi Approved - G.P. 1.7 | 34268 ja sam sam sebe prijavio za prekršeno pravilo kako bih snosio posledice za isto, iako, opet kažem, tada nisam znao ni za kakva pravila jer sam bio početnik (nov igrač), a kamoli za ovako ozbiljno pravilo poput G.P 1.7.

Prvi put mi je da kršim navedeno pravilo i zamolio bih vas da mi pružite drugu šansu, kao što ste je pružili svim igračima koji su prvi put prekršili ovo pravilo.

Pristajem na money wipe za unban i nadam se da ćete mi oprostiti, tada sam bio početnik koji nije znao pravila i nikad ni u kojem slučaju nije mi bila namera da prekršim neko pravilo i još jednom se iskreno ispričavam zbog toga.

Ugledan sam igrač bez kazni, bez kršenja pravila, bez puno žalbi na forumu i slično, nadam se da ćete također to imati na umu kada budete razmatrali moju unban appeal.

Nadam se da ću stići dobiti bar još malo besplatnih grand coinsa do kraja promocije, jer mi i to mnogo znači zbog prime-a, battle passa i slično.

Unapred hvala.

S poštovanjem

Denis Gnevovic
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom