Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vinicios Batista

Player
Player
Joined
Mar 11, 2024
Messages
9
1. Vaše ime IRL: Ivan

2. Vaše godine:18

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosjek online po danu:2-6h dnevno

5. Vaš Discord : Brateo#2070

6. Vaše ingame ime: Brateo Avgust

7. Vaš ID: 763


Dodatne informacije


1. Lider za The Ballas Gang



2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


Zeleo bih da budem lider ove organizacije zato sto sam bio u raznim drzavnim organizacijama

Razlozi zbog kojih bi netko želio biti lider The Ballas Gang ili bilo koje druge kriminalne organizacije mogu varirati ovisno o pojedinačnim motivacijama i okolnostima. Evo nekoliko mogućih razloga:

  1. Moć i kontrola: Ljudi koji teže moći i kontroli nad drugima mogu se privući vođstvu u kriminalnoj bandi kao što su The Ballas kako bi ostvarili svoje ciljeve.
  2. Financijska korist: Kriminalne organizacije često generiraju velike količine novca kroz ilegalne aktivnosti poput prodaje droge ili iznude. Vođe takvih organizacija mogu imati pristup velikim financijskim sredstvima.
  3. Status i poštovanje: Za neke ljude, vođstvo u kriminalnoj bandi može predstavljati simbol statusa i poštovanja unutar kriminalnog podzemlja.
  4. Osjećaj pripadnosti: Za neke pojedince, pridruživanje kriminalnoj bandi može pružiti osjećaj pripadnosti i zajedništva s drugim članovima.
  5. Rizik i uzbuđenje: Za neke ljude, život u kriminalnom podzemlju može biti izazovan i uzbudljiv, a vođstvo u takvoj organizaciji može donijeti dodatni element rizika i uzbuđenja.


3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

  1. Razvijanje lika: Duboko se uživit u ulogu koju igram. Razmišljat o motivacijama, osobnosti i ciljevima svog lika unutar kriminalne bande.
  2. Interakcija s drugim igračima: Sudjelovati u interakciji s drugim igračima na način koji odgovara karakteru mog lika. Razvijati odnose, saveze ili sukobe s drugim likovima unutar igre.
  3. Kreiranje zanimljivih priča: Razvijati zanimljive priče i intrige unutar The Ballas Gang. Stvarat situacije koje će potaknuti napetost, drame ili akciju.
  4. Prilagodba okoliša: Prilagodi svoje ponašanje i akcije okolišu u kojem se nalazim. Razmišljat o utjecaju svoje bande na okolinu i kako mogu reagirati na vanjske faktore poput rivalstva s drugim bandama ili intervencije policije.
  5. Uključivanje u aktivnosti bande: Sudjellovati u različitim aktivnostima koje banda obavlja, poput prodaje droge, iznuda, teritorijalnih sukoba ili planiranja kriminalnih pothvata.



Rankovi:

1.Suspend
2.The new boy
3. Robber
4.Dealer
5.Grafiti team
6.Zamjenik lidera grafit tima
7 Financial Advisor:Ova osoba je odgovorna za upravljanje financijama bande, uključujući prikupljanje novca od prodaje droge, upravljanje bankovnim računima i raspodjelu financijskih resursa unutar bande.
8.Territory Commander: Zapovjednik teritorija odgovoran je za kontrolu i upravljanje određenim područjem koje banda smatra svojim teritorijem. To može uključivati vođenje teritorijalnih sukoba, osiguravanje sigurnosti teritorija i regrutiranje novih članova iz lokalne zajednice.
9.Chief Enforcer:Glavni izvršitelj je zadužen za provođenje naredbi vođe bande i osiguravanje da se pravila i hijerarhija bande poštuju. Oni mogu biti odgovorni za discipliniranje članova koji krše pravila bande ili ne izvršavaju zadatke.
11. Zamjenik lidera
12.Lider
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom