Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija I Miksoo Albushii

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikso Albushi

MIKASO
Player
Joined
Feb 20, 2024
Messages
26
Ime:Miksoo
Spol: Musko
Dob:19
Nacionalnost:Bosanac
Mjesto rođenja:Los Santos
Spol:Musko
Boja očiju:Zelene
Boja kose:Siva
Tetovaže: Desna i Lijeva ruka, Ledja i Prsa
Snage:Snalazljiv
Slabost:Nervozan

Životna priča: 100+ riječi
Na neonskim osvetljenim ulicama Los Santosa, bio sam senka među senkama, kretao sam se podmuklim podzemljem gde je moral bio luksuz koji je malo ko mogao da priušti. Moja priča počinje u srcu grada, gdje su se ambicija i očaj sukobili u simfoniji nasilja i mogućnosti.
Odgajan u nemilosrdnim uličicama Vespucci Canals, rano sam naučio da opstanak znači prigrliti tamu koja je vrebala u svima nama. Počeo sam sa malim poslovima, obavljajući sitne poslove za lokalne nasilnike i branjem džepova na prepunim pijacama. Ali kako se puls grada ubrzavao u ritmu kriminala, tako su se povećavale i moje ambicije.
Ipak, usred haosa i nasilja, u meni je ostao tračak ljudskosti, šapat savesti koji je odbijao da bude utišan. Počeo sam da preispitujem put koji sam izabrao, da se pitam da li u životu postoji nešto više od težnje za moći i bogatstvom. Duboko u sebi, čeznuo sam za iskupljenjem, za šansom da za sobom ostavim tamu koja je prijetila da me uništi.
I tako sam donio odvažnu odluku da se oslobodim okova svoje kriminalne prošlosti i potražim novi početak. Upisao sam univerzitet, odlučan da sebi stvorim budućnost koju će definisati lečenje, a ne povreda. Bilo je to zastrašujuće putovanje, ispunjeno preprekama i sumnjama, ali sam nastavio dalje, vođen vjerovanjem da je iskupljenje nadohvat ruke.
Godinama kasnije, izašao sam iz vrela akademske zajednice kao student medicine, spreman da krenem u novo poglavlje u svom životu. Iako su ožiljci moje prošlosti još uvijek ostali, služili su kao podsjetnik na snagu koja je potrebna da se savladaju nevolje i prigrli svjetlija budućnost.
Dok se gradski horizont pruža preda mnom, ispunjava me osjećaj mogućnosti, znajući da najbolje tek dolazi. Jer, na kraju, nije naša prošlost ta koja nas definira, već izbori koje donosimo u sadašnjosti oblikuju našu sudbinu.

Priča o karijeri: 100+ riječi
Dr Miksoo "Ampula " Albushii, ime koje se šaputalo prigušenim tonovima u podnožju Los Santosa. Njegovo je putovanje počelo sasvim nevino, bistrooki student medicine sa snovima o spašavanju života. Ali negdje usput, ti snovi su se upleli u mrežu pohlepe i korupcije koja buja u gradskoj sjeni.
Albushi je počeo kao perspektivan hirurg, divio se svojim veštim rukama i brzom razmišljanju u operacionoj sali. Međutim, njegova žeđ za bogatstvom i moći ubrzo je zasjenila sve plemenite namjere koje je nekada imao. Sa vezama sa kriminalnim podzemljem, Albushii je počeo da nudi svoje usluge onima koji imaju duboke džepove i mračnije motive.
Više nije vezan Hipokratovom zakletvom, Albushii je postao majstor nedozvoljenih operacija, izvodeći opasne procedure za najozloglašenije gradske kriminalce. Trebate ukloniti metak bez ikakvih dosadnih pitanja? Albushii je tvoj čovek. Želite li promijeniti svoj izgled kako biste izbjegli zakon? Samo zakažite termin kod dr. Ampule.
Ali Albushiiev talent nije došao bez cijene. Njegovi klijenti su znali da prelazak preko njega znači suočavanje sa posljedicama koje su mnogo gore od bilo kakve povrede ili bolesti. Ucena, iznuda, čak i ubistvo - ništa nije bilo na stolu za korumpiranog medicinara koji je toliko skrenuo sa svog prvobitnog puta.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,862
Biografija ODBIJENA
Pogledajte format za podnosenje biografije

Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom