Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Emergency Medical Service | Vlada Flow

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vlada Flow

Player
Player
Joined
May 29, 2022
Messages
258
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vlada
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CEST
4. Prosjek online po danu: 3h+
5. Vaš Discord: vlada.33
6. Vaše ingame ime: Vlada Flow
7. Vaš ID: 19485

Dodatne informacije

1. Lider za.....EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


- Sa zadovoljstvom mogu istaknuti moje dugorucno iskustvo u radu s hitnim medicinskim službama. Kroz svoje radno iskustvo u EMS-u sam shvatio kako celokupan EMS funkcionise i verujem da sam spreman preuzeti ga.

- Veoma sam ozbiljan, znam sta zelim i imam ozbiljne ljude za ovu organizaciju. Zeleo bih da napravim nesto od ove organizacije, bio bih veoma ozbiljan, isto tako i moji clanovi.

- Koliko vidim u poslednjim mandatima EMS nije bio shvacen dovoljno ozbiljno, pod mojim vodjstvom bi stvari bile drugacije, doveo bih ozbiljne ljude sa ozbiljnim ciljevima. Smatram da jedino na taj nacin organizacija moze stici do svog vrhunca.

- Dobro se poznajem sa pravilima i sposoban sam preuzeti odgovornost nad ovakvom organizacijom.

- EMS bi pod mojim vodjstvom uvek bio spreman da pomogne kolegama, isto tako i kriminalnim licima sto se tice medicinske pomoci. Smatram da svako zasluzuje pravo na medicinsko osiguranje i negu.


- EMS služi veliku ulogu u gradu, osiguravajući da svi dobiju odgovarajuću zdravstvenu zastitu. Osim toga, posedovanje kompetentnog tima visokog zapovedništva značajno povećava verovatnost uspešnog mandata. Snažan tim spreman je podržati svakog vođu, povećavajući njihovu učinkovitost.

- I za kraj verujem da mi ova pozicija pristaje zbog dugorucnog staza u drzavnim strukturama, dok sam bio u EMS-u sam posmatrao Leader-a i njihov rad. Te sam uocio dobre, a i lose stvari. Imam plan, cilj i motivaciju, smatram da sam ja prava osoba za ovu poziciju!


3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Kao prvo i po meni najjvaznije, Lider treba biti suosecajan prema svojim kolegama. Treba biti u mogucnosti razumeti njihove potrebe i brige te se truditi stvoriti sigurno i podrzavajuce radno mesto.

- Redovni zdravstveni pregledi za svako drzavno odeljenje su ključni, zakazani najmanje dva puta nedeljno po organizaciji. Dajući prednost njihovoj dobrobiti, osiguravamo da su spremni podržati nas kada je to potrebno.

- Kako bi podigao moral i zelju rada svojih zaposlenika, delio bih novcane bonuse, pravio bih razna dogadjanja da bi ostali motivisani.

- Provođenje nepredviđenih inspekcija zaposlenika u vezi s ilegalnom robom ključno je za održavanje integriteta EMS-a i izbegavanje korupcije. Ove mere će zadržati EMS na pravom putu.

- Aktivni clanovi bi bili nagradjivani, kako bi ostali aktivni i motivisani.

Hvala Vam na vremenu koje ste izdvojili za citanje moje prijave, srecno svima.



 

Leon Zaza

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Aug 7, 2022
Messages
848
Aplikacija odbijena!
  • Razlog: Laganje za godine!

Zatvoreno!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom