Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD korumpirana biografija| Nikola Black | 50120

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Black

Player
Player
Joined
Dec 3, 2023
Messages
6
Ime: Nikola Black
Starost: 22
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: München(Njemacka)
Pol:Musko
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti: Brzi refleksi, Uvjek imam vise planova, imam razumjevanja prema drugim
Slabost: napetost, duboko razmisljanje

Zivotna prica :

Nikola je rodjen u Njemackoj, ali slucajno. Njegovi roditelji su rodom iz Srbije. Jednom prilikom kada su otisli u njemacku na Oktober-Fest, njegova mama je iznenada morala da ga rodi. Par sedmica posle rodenja svi su se vratili za Srbiju. Nikola je osnovnu i srednju skolu zavrsio u Beogradu. Posle skolovanja je otisao u vojsu na 8mjeseci,dok je bio tamo napunio je 18 godina. Cim je izasao iz vojske odselio se u Los Angeles za boljim zivotom. Sva sreca da je Nikola znao vise jezika pa se lakse snasao. Svoju karijeru u L.A je zapoceo u FIB. U FIB-u je bio do svoje 20 godine. Nikola je trenutno zaposlen u LSPD-u i ne planira da daje otkaz zato sto mu policija zadovoljava sve uslove koje on trazi od firme. On je od uvek imao zelju da radi kao policajac zato sto mu je tata davao inspiraciju. Njegov tata je visi Inspektor MUPA policije u Beogradu. Ali to nije sve Nikola planira da se zeni u 8 mjesecu sa svojom najboljom koleginjicom iz LSPD.

Karijera:
Nikola je zapoceo svoju karijeru u Vojsci kao vojnik na obuci. Kada je zavrsio vojni rok odselio se u L.A i tamo je zapoceo karijeru kao FIB -agent. U FIB-u se jako mucio i trudio kako bi sto vise stekao iskustva. Nikola je u samo 2 godine postao 00 Agent(tajni agent),te je obucavao i davao savjete novim klegama koje su dolazile u FIB. Nakon 2 godine mukotrpnog rada u FIB-u presao je LSPD. U LSPD-u je zapoceo karijeru kao "Komunalni policajac" u kratkom vemenskom roku Nikola je usao u SWAT jedinicu, te je skontao da to nije za njega i presao je u detektive.

1. Nikola može vezati, vući, pružati prvu pomoć i ubaciti u vozilo sa pištoljem u ruci.
2. Nikola je u stanju da muči/ispituje lica radi informacija i ubije ih ako ne sarađuju.
3. Nikola je zahvaljujuci radu u SWAT jedinici obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila).
4. Nikola može da se bori 2vs1 i da hapsi, zbog svog bogatog iskustva i svoje spremnosti.
5. Nikola može da očisti dosije svojim prijateljima iz kriminalnih struktura.
6. Nikola može pljačkati sa kriminalcima kako bi prikupila dokaze (24/7, GS, banka..).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom