Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Patrik Vasquez

Player
Player
Joined
Dec 30, 2023
Messages
38
Informacije:

1. Vaše ime IRL:
Patrik
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 8-10h
5. Vaš Discord: cropatrik
6. Vaše ingame ime: Patrik Vasquez
7. Vaš ID: 53123

Dodatne informacije:

1. Lider za:
SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1
Dosta vremena provedeno u sahp-u mi je pomoglo da odlučim da se prijavim baš za ovu organizaciju sa obzirom na to da imam liderski i pobjednički duh. Ljudi me slušaju te imam autoritet nad njima. Naravno na pozitivan i prijateljski način i mislim da bi i ova organizacija trebala da bude takva. Sloga među ljudima je ključ u pravljenju bilo kakve zajednice ljudi.

2.2 Mislim da sam više nego dovoljno iskusan u državnim organizacijama sa obzirom da u njima samo i igram na serveru. NG, SAHP, GOV, EMS. Te imam veoma veliko iskustvo u svakom domenu organizacija. Spreman sam biti kompetentan na bilo kojoj poziciji na kojoj bih se našao. Svakog dana imamo neki novi izazov i bitku koju moramo da savladamo i mislim da je samo nebo granica. Tako i za ovu organizaciju gdje će se postizati nove visine.

2.3 Veliki fokus će također biti uprijet novim igračima koji će biti obučavani da postanu članovi San Andreas highway patrole gdje će naučiti sva roleplay pravila i doprinjeti kvalitetu projekta. Sa ljudima koji više znaju RP će biti bolji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Ova stavka mi je najbitnija sa obzirom da ću dovesti na server nešto novo što su događaji u gradu koje ćemo praviti sa drugim organizacijama ne samo iz državnih već i iz CRIME time što ću koristiti sekciju na forumu koja se zove GLOBALNI EVENTI gdje se može napraviti neki događaj a da nije dosadni box match već na primjer akcija suzbijanja droge na ostrvu cayo perico (cayo perico drug raid) gdje bi napravili rp sa drugim LEO i CRIME organizacijama. To može biti i spašavanje osobe od važnosti (VIP rescue) i sama kreativnost može biti granica. Ovaj tab se dugo koristi na drugim serverima projekta GRAND ali ne i na ovom što mislim da je veliki propust.

3.2 Kao i na svakom autoputu na svetu u svakom trenutku će biti postavljeni radari koji će mjeriti brzinu svih automobila koji voze njim. Time ćemo smanjiti bahatu vožnju i potencijalne nesretne slučajeve. (Sletanje niz brdo ili vodu) svako prekoračenje će biti novčano kažnjeno.

3.3 U mojoj organizaciji će biti napravljen inspektor tim koji će se baviti proučavanjem kriminala i skupljanjem dokaza za njih. Ova stavka će u mom SAHP-u biti veoma važna prije svega time što će donje prostorije za ispitivanje uvijek biti pune, a također možemo doprinjeti kolegama iz FIB-a.

3.4 Svake nedjelje bih održavao sastanke sa cijelom stanicom o tome šta njima smeta, šta bi da promjene, na koji način i u kojoj mjeri kako bih svima koji rade u SAHP-u pružio adekvatan radni prostor.

Hvala na pročitanoj prijavi i također sretno ostalim kandidatima!!
 

Leon Zaza

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Aug 7, 2022
Messages
891
Odbijeno .
Razlog : In Game kazne + trenutno ste banovani !​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom