Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija | Markus Mikhailov 31031

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marcus Tempest

Player
Player
Joined
Oct 9, 2023
Messages
33
Organizacija: SAHP

Ime: Markus Mikhailov

Ime Oca: Anton Mikhailov

Ime Majke: Svetlana Mikhailov

Visina i tezina: 188cm 98kg

Vrsta tela: Nabildan, u odlicnoj misicnoj masi

Starost: 33

Nacionalnost: Rusin/Amerikanac

Rodjen: Amerika

Pol: Musko

Boja ociju: Kafena

Boja kose: Crna

Tetovaze: Na ledjima i grudima

Prednost: Super baratanje sa oruzjem, snalazljiv, inteligentan

Marcus Mikhailov rođen je u New Yorku(03.11.1990), u obitelji ruskog podrijetla. Odrastao je u teškim uvjetima na rubu grada. Njegova obitelj borila se da preživi, a Marcus je odrastao sa svjesnošću o teškom životu i teškom radu. Unatoč svim poteškoćama, uvijek je bio izvanredno inteligentan i sposoban za brzo učenje.
Nažalost, njegov idiličan obiteljski život prekinut je jednog kobnog dana. Kada je imao samo 16 godina, njegova obitelj postala je slučajna žrtva brutalnog kriminalnog čina. Njegovi roditelji i mlađi brat ubijeni su u pljački koja se dogodila u njihovoj vlastitoj kući. Ova tragedija ostavila je dubok ožiljak na Marcusovoj duši, a on je obećao da će pronaći i osvetiti svoju obitelj.
Nakon tragedije, Marcus se posvetio studiju kriminalistike i prava. Postao je izuzetno sposoban istražitelj i razvio duboko razumijevanje kriminalnih mreža i taktika. Tijekom godina istraživanja, uspio je sakupiti informacije i tragove koji su ga doveli do saznanja da su kriminalci koji su ubili njegovu obitelj povezani s korumpiranim članovima lokalne policijske postaje.
Kako bi se infiltrirao u svijet kriminalaca i osigurao svoju osvetu, Marcus je odlučio postati policijski službenik. Kako bi zaštitio svoj identitet, preuzeo je lažno ime i lažnu biografiju. Kroz niz opasnih zadataka, stekao je povjerenje kriminalaca koji su ubili njegovu obitelj, dok je istovremeno skupljao dokaze protiv njih.
Kada je konačno skupio dovoljno dokaza za privođenje krivaca pravdi, Marcus je radio u tajnosti s ostalim članovima policijskog odjela kako bi osigurao da pravda bude zadovoljena. Kriminalci su uhićeni, a Marcus je ostvario svoju osvetu i konačno je mogao pustiti svoju prošlost iza sebe.

1. Markus može da veže, vuce, ubaci i izbaci iz vozila, roba, pretraži sa bilo koje strane, otvara PDA, diže sa pistoljem u ruci(ne puskom) itd..

2. Markus može tražiti i uzeti privedenima mito(pare do 100K), pancire, oružje, municije, drogu itd..

3. Markus može imati upaljenu kamericu 24/7 koja je sakrivena

4. Markus može unistiti kamericu osoblju koja ga je uhvatila za korupciju(neizostavno upotrebljivanje me/try/do komande)

5. Markus može da onesvesti te uradi atentat na kolegu u slucaju da privodi te hapsi lice bitno njemu.

6. Markus može koristiti ili trgovati sa ilegalnim oruzjem(NE OD ORG)

Select for moderation
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom