Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 23, 2024
Time
22:52
Proofs
Poslati Mazhoru.

Simon Corey

Player
Player
Joined
Apr 19, 2023
Messages
2,112
Poštovani i dragi igrači GrandRP RS servera.

Nikada ovo nisam ni htio niti želio raditi, ali prosto, kada je neko nepravedan, mora se, a neko sam ko mrzi nepravdu.

Nakon 8 dana otkako sam dobio senior admina, dobio sam treći warn za koji niko nikada za tako kratko vrijeme nije dobio u seniorima, pogotovo nije dobio za kazne poput 1.1, 1.4 i 1.7, na početku naravno, kada se učiš i ne znaš najbolje.

U toj sedmici kada sam dobio senior admina, odradio sam ispitivanje za skoro sve state organizacije, što mogu potvrditi i admini koji su prošli ispitivanje. Preko 50 perma banova, vodio računa o neformalnim organizacijama i imao tikete i kad sam bio kurator neformalne, što niko nikada kada je dobio kuratora neformalne nije morao raditi, ja sam radio i za to dobio warn. Takođe odradio debatu za GOV koji je nakon godinu dana dobio lidera + masu još stvari drugih koje ne želim javno reći, ali svi to znaju.

Čisto uvodna priča za sve koliko se cijeni rad, ili drugim riječima, koliko se cijeni kad neko jedva čeka da te izbaci iz admina nakon 6 mjeseci provedenih u istim.

Pritom, na kraju kada sam poslao privatnu poruku sadržine da sam se žalio Mazhoru, bez ikakve ružne riječi, dobio sam blacklistu za admine.

Pretpostavljam da će se i ova tema obrisati, ali svakako, svi dokazi koje sam skupio u ovih 6 mjeseci, poslati su Mazhoru i nadležnim za cjelokupan Grand projekat, jer znate kako, uvijek iznad nekog, ima neko, pa tako i iznad Mujo ima neko, a ja neću odustati dok ne istjeram pravdu do kraja.

I čisto da podsjetim da sam ja dobio warn i kick iz admina za prvu grešku koju sam napravio, svi ostali warn su tokom šest mjeseci bili za normu za tikete, dok se drugima opraštalo za svaku stvar, ne želim spominjati imena, jer su oni korektni i nisu ništa uradili povodom ove situacije. No, da ne dužim previše.

Ugodan ostatak večeri i cheers.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom