Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV Korumpirana biografija | Akira Bushido 10930

Status
Not open for further replies.

Akira Bushido

Vendetta on top!
Player
Joined
Jan 26, 2022
Messages
118
Ime: Akira Bushido
Datum rođenja: 12. jun 1978.
Mjesto rođenja:Japan
Visina i težina: 185 cm / 85 kg
Vrsta tela: Atletski
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Bela
Tetovaže: Yakuza zmajeva tetovaža na desnoj ruci i ledjima
Državljanstvo: Američko
Osobnost: Lukav, ambiciozan, nemilosrdan



Zivotna prica:
-Akira Bushido je dete Yakuza, rođeno i odraslo u okruženju nasilja, tajni i lojalnosti. Kao mladić, njegova veština i hrabrost privukle su pažnju starijih članova klana, te je brzo napredovao kroz redove. Međutim, njegova sudbina se promenila kada je naredio ubistvo rivala iz konkurentskog klana, što je izazvalo lančanu reakciju nasilja. Da bi izbegao osvetu, Akira je napustio Japan i preselio se u Los Santos, grad gde su se mračne prošlosti lako gubile među svetlima i senkama urbanih ulica.
U Los Santosu, Akira je morao da nauči nove veštine da bi preživeo u nemilosrdnom okruženju. Spajajući svoje veštine iz Yakuza sveta sa novim saznanjima iz uličnih borbi i kriminalnih mreža, brzo je stekao reputaciju kao neko koga ne treba potceniti. Ipak, prošlost ga je često progonila, jer su neki neprijatelji i dalje tragali za osvetom.
Tokom vremena, Akira je shvatio da samoća i neprestana borba nisu put ka ispunjenju. Počeo je da gradi svoj mali krug poverenja u Los Santosu, sklapajući saveze s ljudima koji su cenili njegovu hrabrost i veštine. Iako je njegova prošlost ostavila ožiljke, Akira je počeo da gleda ka budućnosti, sanjajući o mirnom životu koji je nekada bio nedostižan u svetu Yakuza i kriminala.



Karijerna prica:
-Akira Bushido je bio korumpirani agent vlade, duboko uvučen u mrežu intriga i laži. Njegove veze dosezale su visoke krugove moći, omogućavajući mu pristup tajnim informacijama i manipulaciju političkim događajima. Njegova sposobnost da izbegne otkrivanje dugo je frustrirala pravdu, ali kada je istina izašla na videlo, srušila je mnoge stubove moći u vladi. Akira je postao simbol kako moć može biti zloupotrebljena i kako je važno da društvo ostane budno i odgovorno prema svojim liderima.
Nakon dugogodišnje karijere izdaje i manipulacije, Akira je konačno suočen s posledicama svojih dela. Iako je pokušavao skrivati svoje tragove, istina je postala neizbežna. Njegova korupcija je otvorila oči javnosti za duboku trulu srž sistema i narušila poverenje u vladu. Mnogi su se pitali koliko je još takvih "Akira" skriveno među njima. Slučaj je pokrenuo lavinu istraga i reformi, ali je takođe ostavio ožiljke na društvu i pitanje integriteta liderstva koje će trajati generacijama. Akira je sada simbol upozorenja i podsetnik da nijedna moć nije beskonačna.





-Akira je zbog proslosti veoma bahat i moze da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
-Akira moze da: vuce,skuplja sa poda,veze,ubacuje u auto,penje uz merdevine,otvara PDA,pruza prvu pomoc sa revolverom u ruci
-Akira moze da onesvesti/ubije kolegu/kriminalca/civila ako ga uhvati u korupciji
-Akira moze da saradjuje sa kriminalnim familijama i bandama u korist njemu ili organizaciji
-Akira moze svakome da unisti/otkrije kamericu (uz upotrebu try komande)
-Akira je u mogucnosti da radi undercover bez uniforme i moze koristiti svoje vozilo u sluzbene svrhe
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,823
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom