Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tomain

Player
Player
Joined
Nov 5, 2021
Messages
13
Ime porodice: Blacked
Vlasnik porodice i ID: Shotaro Brutal 11290
Broj porodicne kuce: 337
Forum link vlasnika porodice: Tomain
Ime i tag vlasnika porodice na discordu: tomain.
Logo: Outfit:
ISTORIJA PORODICE


Porodica Blacked je kriminalna organizacija sa Balkana osnovana od strane bivsih robova koji su uspeli da se izbore za svoja prava. Osnivaci ove organizacije su radili dan i noc u rudniku Davis Quartz gde su kopali radioaktivni kvarc za korumpirane vlasti Los Santosa. Stanovnici grada nisu ni upuceni da je rudnik aktivan, a kamoli sta se tu kopa. Nakon sto se kristal izvadi iz zemlje, uz pomoc specijalne masinerije kristal se pretvara u prah i zatim prenosi kamionima u Humane Labs gde se dalje preradjuje. Tacna primena ovog praha je strogo cuvana tajna i mozda je to razlog zasto je objekat trajno zatvoren za javnost. Neki veruju da prah daje supermoci poput boljeg vida, sluha i kordinacije, dok drugi misle da izaziva teske bolesti.
Mnogi clanovi su rodjeni u samom rudniku i nisu videli svetlost dana, niti pipnuli travu. Gotovo tri cele generacije je bilo potrebno da se napokon stane na put robovlasniku. Sve se promenilo nakon sto je jedan od glavnih pokretaca ove druzine Cvele upao u rupu i zamalo izgubio glavu. Ugljesa je pokusao da ga spasi i uspeo je u tome, ali po koju cenu. U procesu spasavanja je u sebe uneo toliko praha da je par dana kasnije postao zena. Osnivaci nisu bili sigurni da li je od praha, ali nije bilo drugog objasnjenja. Do tada niko nije uneo toliku kolicinu, a primetili su promene i na Cveletu. Cvele je bio duplo jaci nego pre incidenta u rupi, a i povreda desne ruke koju je imao iz detinjstva je nestala. Njihov deda je imao teoriju da svi radnici i ljudi izlozeni ovom kristalu imaju neke super moci, govorio je kako on nikada nije jeo niti spavao, a gledao je kako cuvari rudnika i jedu i spavaju. Postepeno su u sebe unosili sve vise kristalnog praha i pravili plan bekstva. Nakon sto je jedan od cuvara napao Sintija zato sto je zabusavao, Peki je skocio na njega i odgrizao mu je uvo. Alarm se oglasio i svi dezurni cuvari su krenuli ka mestu incidenta. Bez oruzja, rukama, zubima i zeljom za boljim zivotom, osnivaci su bez gubitaka preuzeli rudnik i u ruke im je dospelo oruzje kojim ce promeniti svoje sudbine. Prvo prelaze autoput i dolaze do napustenog aerodroma gde od starog gvozdja prave oruzje za preostale clanove. Uspevaju da osvoje napusteni aerodrom i od prodaje sirovina kupuju svoju prvu kucu u centru Los Santos-a.


CILJ PORODICE

Prvobitan cilj porodice je bila sloboda. Nakon bekstva ti ciljevi su postali rast, razvoj i jacanje organizacije sve dok ne postanu najveci borci protiv robovlasnika i korupcije.


RANKOVI U FAMILIJI


(1) Mrmot
– pocetnik koji jos treba nauciti osnovna pravila familije, grada I opasnih podrucja. Nema puno permisija u familiji, ima pristup nekolicini vozila.

(2) Bonobo – obuceni su za porodicne poslove. Imaju veci pristup voznom parku, pristup pojedinim porodicnim eventima.

(3) Krkan – clan koji se istakao u porodicnim poslovima, mogucnost ucestvovanja u svim eventima, ogranicen pristup skladista.

(4) Commander – obucen clan koji poznaje teren na kome porodica posluje, moze da vodi ostale clanove bez nadzora lidera, ima pristup svim dogadjajima kao I skladistu oruzja.

(5) High Commander – organizator oruzarnice, verni clan koji se vise puta dokazao . Trenirani I dobro placeni ubica

(6) Co-leader – pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(7) Leader – pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(8) Founder- pristup svim funkcijama porodice, organizuju I kontroliraju ostale sektore.

(9) Deda – osnivac porodice (ima sve funkcije)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom