Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Obama

Player
Player
Joined
May 13, 2023
Messages
111
Ime:Harry Beriisha
Pol:muski
Starost:25
Rasa:Belac
Nacionalnost:Hrvat
Mesto rođenja:Hrvatska
Otac:Jole Kalasnjikov
Majka:Leshny Kalasnjikov
Težina:70
Visina:179
Boja očiju; plava
Boja kose:bela
Tetovaže:leva i desna ruka, leva i desna noga
Prednosti:Mudrost,preciznost,snalazljivost.
Slabost:kratki zivci, ne strpljiv.


Životna priča: 200+ reči


Harry Beriisha je rođen u srcu Los Santosa, jednog od najdinamičnijih gradova u San Andreasu. Sin Joleta Kalasnjikova, poznatog kao vođa jedne od najutjecajnijih kriminalnih obitelji u Velikom Getu, i Leshny Kalasnjikov, koja je bila poznata po svojoj hrabrosti i privrženosti obitelji.
Odrastajući u Velikom Getu, Harry je naučio da se snalazi u teškom okruženju. Okružen siromaštvom i nasiljem, brzo je razvio oštroumni instinkt preživljavanja i izuzetnu vještinu pucanja. Dok su se drugi dječaci igrali na ulici, Harry je učio osnove oružja od oca, pripremajući se za život u kriminalnom podzemlju Los Santosa.
Unatoč teškoćama koje su ga okruživale, Harry je uvijek bio privržen svojoj obitelji. Nakon smrti svoje majke od posljedica obračuna u kriminalnom podzemlju, Harry je odlučio iskoristiti svoje vještine i sposobnosti kako bi zaštitio svoju obitelj i osvetio se onima koji su im naudili.
Njegova sposobnost da brzo misli i precizno puca čine ga neprijateljem kojeg se mnogi boje. Unatoč svojoj reputaciji, Harry ostaje vjeran svojim korijenima i porodici, uvijek spreman stati u obranu onih koje voli.
Uz svoju reputaciju neustrašivog borca, Harry je takodjer poznat po svojoj taktičkoj vještini i sposobnosti vođenja tima. Kroz godine iskustva u surovom okruženju Velikog Geta, stekao je duboko razumijevanje dinamike kriminalnog svijeta i razvijao strategije koje su mu pomogle da preživi i ostvari svoje ciljeve.
Iako je poznat po svojoj surovoj strani, Harryjevi bliži prijatelji i članovi porodice znaju da ispod tvrde vanjštine leži osoba koja se brine za svoje najbliže. Njegova vjernost i odanost čine ga ključnim igračem u zajednici Velikog Geta, a mnogi se oslanjaju na njegovu hrabrost i sposobnosti u najtežim trenucima.I uvek je tu da pripomogne kome sta treba.
Kroz sve izazove s kojima se susreo, Harry Beriisha ostaje simbol snage i odlučnosti u svijetu gdje preživljavanje može biti jedini izbor. Njegova priča služi kao podsjetnik na to da i usred najvećih izazova, ljudska snaga i solidarnost mogu prevladati i suociti sa svime time.



Ishodi:


Harry može da vezuje, vuče, pretražuje, ubacuje u auto i podiže sa zemlje lica sa pištoljem ili tejzerom u ruci zbog svoje obuke.
Harry se smije pucati 1v2 zbog svog svog iskustva s oružjem u velikom getu.
Harry smije koristiti Heavy sniper, shotgun i LMG. (Pravilo događaja 1.6 će se poštovati).
Harry je kratak sa živcima te ne traži više od jednog razloga da bi nekoga ubio.
Harry može koristiti drogu/marihuanu zbog ovisnosti.
Harry može voziti svaki off road auto do 55 na sat offroad zbog iskustva. (Poštivanje pravila PG).
Harry može pretraživati lica s bilo koje strane osobe.
 

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,984
BIOGRAFIJA ODOBRENA

Pripazite na pravilo PG

Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene


Harry je kratak sa živcima te ne traži više od jednog razloga da bi nekoga ubio.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom