Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična Biografija | Gogo Makedounac | 55493

Rejected
Status
Not open for further replies.

Goce_Makedonac

Player
Player
Joined
Mar 5, 2024
Messages
127
Ime:Gogo Makedounac
Pol: M
Starost: 24
Rasa: Bela
Nacionalnost: Makedonska/Američka
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Michael Makedounac
Majka: Bojana Makedounac
Težina: 87kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Imam
Prednosti: Pametan, ozbiljan, spretan
Slabost: Bojim se visine

Životna Priča:

Životna priča ovog muškarca, čije prednosti uključuju odlično rukovanje oružjem, dok su slabosti neposlušnost i tvrdoglavost, može se razviti na različite načine.
Rođen je u obitelji gdje je vojna tradicija igrala važnu ulogu. Otac mu je bio vojnik, a on je oduvek bio fasciniran oružjem. Od najranijih dana provodio je vreme promatrajući oca kako održava i rukuje različitim vrstama oružja. Kako je odrastao, počeo je razvijati veštine u streljaštvu i vojnim taktikama, postajući izvanredan u rukovanju oružjem. Tekom školovanja, isticao se u vojnim školskim programima i sportskom streljaštvu. Osvojio je brojne nagrade i priznanja, a njegove veštine privukle su pažnju vojnih instruktora. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti vojsci, gdje su njegove sposobnosti u rukovanju oružjem došle do punog izražaja.
Unatoč njegovim izvanrednim vojnim vještinama, suočavao se s izazovima zbog svoje neposlušnosti i tvrdoglavosti. Često je izražavao svoje mišljenje i stavove, bez obzira na nadređene, što ga je dovodilo u sukobe. Iako je bio iznimno lojalan svojoj zemlji i kolegama, njegova tvrdoglavost često je komplicirala timsku dinamiku.
Nakon dugogodišnje vojne karijere, odlučio se povući iz vojske i postao instruktor streljaštva. Svoje znanje i iskustvo prenosio je mlađim generacijama vojnika i civila, pomažući im razviti veštine rukovanja oružjem. Iako je i dalje bio neposlušan i tvrdoglav, njegova strast prema oružju i predanost obuci bili su neosporni.
U osobnom životu, njegova tvrdoglavost i neposlušnost često su stvarale izazove u odnosima s obitelji i prijateljima. Međutim, on je uvek bio osoba od povjerenja i spremna se žrtvovati za one koje voli. Životna priča ovog muškarca ističe kako talenti i strasti mogu oblikovati život, bez obzira na izazove koje ličnostne slabosti donose. Njegova predanost rukovanju oružjem ostala je snažna tekom celog njegovog života, što ga je činilo izvanrednim stručnjakom u toj oblasti, unatoč njegovim karakterističnim osobinama.

Ishodi:

1. Gogo može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva u vojsci

2. Gogo može da veže, vuče i pretraži (sa svake strane), ubaci/izbaci iz kola, leči, vozi, popravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa revolverom (tejzer) u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u vojsci

3. Gogo može koristiti,,Heavy,, klasu oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke od vojsci (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6)

4. Gogo može voziti vozila offroad do 60km/h zbog iskustva (paziti na pravilo PG)

5. Gogo može koristiti i nositi legalno i ilegalno (xxx) oružije sa sobom.

6. Gogo može koristiti drogu jer ima zavisnost.
 

Gerrito Malchiny

Server Administrator
Server Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
1,992
Biografija ODBIJENA.
  • Kopirana zivotna prica.​
  • Pokusajte opet za 7 dana.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom