Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52473
Players nickname
Neo Gaultier
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Jun 5, 2024
Time
0000
Proofs
0

Neo Darkin

Player
Player
Joined
Feb 29, 2024
Messages
4
Poštovana administracijo,

Pišem vam kako bih se iskreno ispričao i zatražio unban za zabranu koju sam dobio zbog PC Check-a od strane Ivash Low-a. Razlog za zabranu bio je neaktivni Discord server koji je sadržavao ilegalni chat. Priznajem da je taj server imao neprimjeren sadržaj, ali želim naglasiti da ga nisam koristio i nisam bio svjestan svih ilegalnih aktivnosti koje su se tamo odvijale. Ipak, preuzimam odgovornost za svoje postupke jer je na meni da osiguram da moje računalo i svi servisi koje koristim budu u skladu s pravilima servera.

Duboko se kajem zbog ove pogreške i žao mi je što sam doveo sebe u ovu situaciju. Veoma mi je stalo do Grand RP RS zajednice i svega što ona predstavlja. Također, jako mi je žao zbog potencijalnog gubitka kuće koju sam platio 6.3m i koja mi zaista puno znači u igri.

Razumijem odluku administracije i prihvaćam svaku kaznu koja bude donesena. Spreman sam suočiti se s money wipe-om ili bilo kojom drugom mjerom koju smatrate prikladnom. Moj cilj je vratiti se na server kao odgovoran i pozitivan član zajednice, koji će se pridržavati svih pravila i aktivno doprinositi igračkoj atmosferi.

Molim vas da razmotrite moj apel i omogućite mi da se vratim na server. Obećavam da ću ubuduće biti mnogo pažljiviji i da ću izvući pouku iz ove situacije. Hvala vam na razumijevanju i nadam se da ću dobiti priliku ispraviti svoje pogreške.

S poštovanjem,

Neo!!!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom