Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47548
Players nickname
Vitaly_Mikhailov
Suspect ID
28427
Date of violation
Jun 19, 2024
Time of violation
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/rz4aQMI

Vitaly Mikhailov

Player
Player
Joined
Aug 22, 2023
Messages
50
Dobro vece!

Kao sto smo vec upoznati sa novim zakonikom ocito smo primetili da nije moguce dobiti 490.000$ kazne.
Da li ce meni taj novac ista promeniti? Ne
Da li se tako tretiraju pocetnici koji nemaju snimak naravno da da.Takodje nemam snimak desavanja ali se iskreno nadam da ce neki Admin/Kurator stati ovome na kraj jer state mora imati snimak hapsenja,te smunjam na prekovremeno zadrzavanje od dozvoljenog



Ugodno vece.
 

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
495
Dobro veče.

Dobio si kazne za ono što si uradio INGAME, sve za šta su ti pisane kazne radio si prekršaje INGAME i po zakonu države su ti napisane sve te kazne na osnovu tvojih INGAME prekršaja koje si pravio. Ako ti nešto nije jasno, imaš državne zakone pa ih pročitaj detaljno.

U toku događaja (eventa koji organizuje LSPD ka oroganizacija) na aerodromu Sandy shores palio si auta, izvršio pokušaj ubistva kako običnih civila tako i službenih lica i još mnogo, mnogo toga.


1. Slika koju si poslao nije dovoljan dokaz, moraš imati POV od hapšenja, ja POV svakako imam tako da ti nisam tek tako pisao kazne. Pored toga tu je direktor policije kao svjedok, kao i mnoge druge kolege koje su na svoje oči/uši vidjeli šta si radio i za to imaju dokaz na kamerici ili ti ga povu koji su POKAZALI državnom advokatu kojeg si dobio na zahtjev za advokata.

2. Što se tiče dužeg zadržavanja, tražio si advokata, logično je da ćeš biti duže vremenski zadržan nego inače jer advokat ne može s neba spast i doći u zatvor instant.

3. Advokata si dobio, pregledali su sve dokaze od tvojih prekršaja i nisu te oslobodili? Sa razlogom te nisu oslobodili, jer si imao ogromne prekršaje za koje se zatvorenik ne pušta čak ni uz KAUCIJU tako da te ni jedan jedini advokat ne bi mogao izvući za prekršaje koje si počinio. Da si bolje upućen u zakone ove države, pogotovo u novi zakonik, znao bi to, ali eto vrijeme je da se naučiš, bio si lider SAHP-a a praviš se da ne poznaješ zakone ove države, sve to admini mogu istražiti i saznati. :D

Uz sve navedeno, OOC si vrijeđao mene i moje kolege, ja ću sad naknadno tebe prijaviti za G.P 3.1 iako nisam mislio ali eto nije nikakav problem samo da mi se uploada POV i ide laganini odmor za G.P 3.1.

A ovo što kažeš da si "nov igrač", bio si lider SAHP-a i znaš da je POV od svakog hapšenja obavezan, tako da se mani te priče da si novi igrač, to što pokušavaš na taj način da manipulišeš administracijom, neće ti poći za rukom, jer oni znaju svakako ko si i šta si ti.

Ugodan ostatak večeri.
 

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,907
Kao lider organizacije upoznat cu administraciju o navedenoj situaciji


Ti druže moj nisi uopše realan, kolegijalan i pošten, vodio si SAHP, i niko ti probleme na eventima nije pravio, niti sam ikad išta loše na tvojim eventima pravio za mikachu.

Došao si na moj event koji sam organizovao za igrace i da se svi zabavimo, došao si sa namjerom da mi pokvariš event a razlog mi nije poznat, sam taj tvoj poduhvat i namjera je žalosna, rijeci nemam...

15,20 vozila je bilo i hrpa ljudi, gdje si namjerno zapalio vozilo, sjeo u vozilo i zakucao se u masu ljudi kako bi vozilo eksplodiralo i igraci umrli, zatim izlaziš iz vozika i bježiš nam dok te mi ganjamo, samim tim si tu u pocetku izvršio teroristicki cin, da ne pricam za dalje, posjedovanje ilegalnih stvari, vrijedjanje sluzbenika, opiranje, nepostivanje i slicno, tako da je sve po zakonu napisano, ni dolara više, ali naravno ti kao "nemaš snimak" pišeš sažaljavajuci tekst i spominjes neke pocetnike kako bi netko se sazalio i rekao u pravu si, medjutim te taktike i fore smo davno prošli i ne ide to tako kako ti zamišljaš.

Onda zadržavanje prekovremeno ?
Zahtijevao si advokata i dosao je advokat gdje sve ima zabiljezeno preko department chata, naravno ni to nemaš magicno snimak, jer sta ces nisi snimio, pocetnik si pa ne znas kako to funkcioniše...

Ali naravno imam ja snimak, baš zbog ovakvih situacija, i ako kuratorima bude potreban isti doci ce kod mene na LSPD discord i pitati.

Sve što mogu da kažem je sram i stid da te bude, a zaboravio si da postoji po pravilima servera i foruma kaznjavanje za laganje administracije i dovodjenje u zabludu, a licno cu upoznati šefove o ovoj situaciji i da budeš kaznjen​
 

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Joined
Jul 26, 2022
Messages
495
Evo dodatno i moja žalba za G.P 3.1 za istu tu situaciju, gdje si me vrijeđao, govorio mi da sam "slepac", da sam "mutav" u prevodu retardiran i tako dalje: Pending review - G.P 3.1 | 47548

Evo i pov sve se to desilo u toku hapšenja, nisi imao granicu u vrijeđanju: Watch 47548 | Streamable

Kolega Denza ti je sve odgovorio u poruci iznad, to je to od mene.

Pozdrav. :D
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom