Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Kristijan Zec

Player
Player
Joined
Jul 23, 2023
Messages
25
Ime:Kristina Zec
Pol:Ženski
Starost:33
Nacionalnost:Srpkinja
Mesto rođenja:Berlin
Boja očiju: Smedja
Boja kose:Smedja
Tetovaže:Ima
Prednosti:Snalažljiva, pametana
Slabost: brza na obaracu i tvrdoglava

Zivotna prica:

Kristina Zec je rođena 10. mart 1985. u Pittsburghu, Pennsylvaniji, u obitelji s vojnom tradicijom. Njegov otac je bio veteran iz Vijetnamskog rata, a majka je bila medicinska sestra. Odrastajući uz priče o hrabrosti i službi u vojsci, Kristina je oduvijek osjećala snažan poziv da slijedi stope svojih roditelja i služi svojoj zemlji.

Nakon završetka srednje škole, Kristina se prijavio za služenje u Nacionalnoj Gardi Pennsylvanije. Odlučio je pristupiti Nacionalnoj Gardi jer je želio biti dio snaga koje će služiti svojoj zajednici, a istovremeno i imati mogućnost nastavka svoje karijere i obrazovanja.

Nakon temeljite obuke, Kristina je postao pripadnik specijalnih snaga u Nacionalnoj Gardi. Imao je nekoliko inozemnih misija u kojima je pokazao izniman vojnički duh, hrabrost i vještine. Njegova hrabrost i predanost službi donijeli su mu priznanja i odlikovanja, uključujući i Zvijezdu za hrabrost.

Tijekom svog vojnog puta, Kristijan je također uspio završiti fakultet, stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Njegovu izvanrednu sposobnost da balansira vojnu karijeru s obrazovanjem prepoznala je vojna zajednica.

Uz svoj rad u Nacionalnoj Gardi i akademskom postignuću, Kristina je također bio aktivan u humanitarnim akcijama. Sudjelovao je u raznim programima podrške veteranima i pomaganju obiteljima vojnika.

Kristina je postao uzor mnogima u svojoj zajednici i izvan nje. Njegova strast prema službi, hrabrost i predanost služe kao inspiracija za sve koji ga poznaju. Njegova želja za pomoći drugima, borba za pravednost i čvrsta moralna načela čine ga istaknutom osobom u Nacionalnoj Gardi i uzorom vojnika koji neumorno štiti svoju zemlju i zajednicu.

Kristina - moze da zbog svoje specijalne obuke moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
Kristina - moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
Kristina - moze tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.v
Kristina - zbog njegove prošlosti može ići sam 2v1
Kristina - može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije.
Kristina - moze krasti kamione
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Server Administrator
Server Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
1,912
Biografija PRIHVACENA.
Pripazite na PG


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom