Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Corrupted Bio | Puki Brutal | 34893

Rejected
Status
Not open for further replies.

Puki

Player
Player
Joined
Jan 2, 2023
Messages
452
Ime: Puki Brutal
Spol: Musko
Starost: 24
Nacionalnost: Francuz
Mesto rođenja: Pariz
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ima
Prednosti: Odgovoran,Vredan,Poslusan
Slabost: Ponosan,Tanak sa zivcima

Puki je rodjen 12.4.2000. u Parizu, Francuskoj. Kada je bio mali, njegovi roditelji su pusili puno droge pa su poludjeli i krenuli su davati i njemu drogu kada je imao 5 godina i od tada vise nikada nije bio smiren covjek. Nije isao u skolu jer mu roditelji nisu imali novca za platit skolu, sa 10 godina je krenuo ici po napustenim i siromasnim djelovima grada i druzio se sa kriminalcima, drogerasima, pljackasima i krenuo je da koristi oruzje i da trenira, kada je napunio 15 godina je mogao je nositi 80 KG u svojim rukama bez ikakvog problema, radio je pljacke i talacke sa svojim prijateljima i obitelji, ali su on i njegova obitelj postali naj trazenija obitelj u Europi pa su se trebali odseliti u Los Santos i tamo je krenuo da bude dio legalnih organizacija, idalje je nastavio da barata oruzjem i da trenira, ali nije bio kriminalac, ali nazalost nije prestao da pusi drogu bez obzira sto je postao policajac. Roditelji su mu poginuli u nesreci kada su se vozili iz Sandy Shores-a u Los Santos kuci nakon sto su isli osigurat auto kod SAHP, zbog toga, ako to spomenes se razljuti i raztuzi i nece ti vrlo lako oprostiti, sa 19 godina nastavlja svoj zivot normalno, nasao je Devojku i sada su zajedno sretni sa puno novaca i zastitarima i dobrim prijateljima.


Puki je otisao u vojsku kod generala Nemanje Ilicica kako bi poboljsao svoje znanje o baratanju s oruzjem i stekao sto vise prijatelja. Jedan dan je Puki ugledao osobu pod imenom Kristijan Zec, vidio je u njemu da on moze postati general kad tad, Puki i Kristijan su radili dan i noc u vojsci cuvajuci kapije. Nakon nekog vremena Puki je krenuo pripremati Kristijana da naslijedi titulu generala, nazalost proslo je par mjeseci i nikako da Kristijan postane General, dolazili su novi generali, a Puki i Kristijan nikako da odustanu od pripremanja za nasljedenje generala. Napokon, nakon 8 mjeseci Kristijan je uspio postati general i kao znak zahvalnosti Puki je postao Kristijanova desna ruka.

-Puki moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
-Puki moze tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.
-Puki zbog njegove prošlosti može ići sam 2v1
-Puki moze da zbog svoje specijalne obuke moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
-Puki može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije.
-Puki moze krasti kamione
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,997
Biografija PRIHVACENA.
Pripazite na PG


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom