Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Escobarr

Player
Player
Joined
May 3, 2024
Messages
3

Ime porodice: Invicuts
Vlasnik porodice i id: Mateja Niksic 50747
Broj kuce od porodice: 984
Forum link od vlasnika porodice: Mateja Escobarr
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: thirmalz07

LOGO FAMILIJE:



FAM OUTFIT:
-CILJ PORODICE
Cilj porodice je da postanemo top 10 u drzavi, napravimo jednu malu imperiju od koje ce svi gradjani imati korist i olaksani pocetak u gradu. Da uzmemo sto vise biznisa sa ciljem da nasi clanovi porodice brze napreduju uz nas i da buduce drzavljane grada izvedemo na pravi put.

-FAMILIJARNA PRAVILA
1. Zabranjeno je psovati, krasti, vredjati, maltretirati, ubijati clanove porodice.
2. Clan ne smije okrenuti ledja članovima porodice.
3. Clan mora da bude odan i lojalan svojoj familiji i vecem ranku.
4. Clan mora da postuje zakone grada i drzave.
5. Postovati vise cinove u familiji.
6. Strogo zabranjeno clanovima uzimanje stvari iz gepeka automobila koje nisu u njihovom posedu.

Prica:
U malom, ali živopisnom gradu Los Santosu, legenda o obitelji Invictus počinje s tri neustrašiva kriminalca koji su izrastali iz najtežih okolnosti. Mateja Niskić, Haso Peronijević i Daka Shyne bili su mladići čiji su životi bili obilježeni siromaštvom i nasiljem, ali i iznimnom odlučnošću da preokrenu svoju sudbinu.

Mateja Niskić, visok i tamnoput, od mladosti je pokazivao izuzetne vještine u borbi i taktici. Odrastao je u siromašnoj četvrti, gdje je morao brzo naučiti preživljavati. Haso Peronijević, sa svojim plavim očima i lukavim osmijehom, bio je majstor varanja i izmicanja iz problema. Obojica su od ranog djetinjstva bili izloženi utjecaju lokalnih gangova i kriminala.

Daka Shyne, misteriozni i hladni mladić, uvijek je imao plan. Njegova pozadina bila je obavijena tajnama, ali je njegova inteligencija i sposobnost planiranja bila bez premca među svojim vršnjacima. Kad su se Mateja, Haso i Daka prvi put susreli, kemija između njih bila je odmah jaka. Obojica su brzo prepoznali u Dakinom umu i strategiji nešto što im je nedostajalo.

Kako su godine prolazile, trojica mladića su zajedno rasla, grabeći moć i utjecaj u podzemlju Los Santosa. Mateja je postao poznat po svojoj neustrašivosti i sposobnosti vođenja nasilnih sukoba. Haso je svojom lukavošću i manipulativnim vještinama preuzimao kontrole i manipulirao situacijama, dok je Daka, uvijek u sjeni, bio mozak operacija, planirajući svaki potez kao šahovska ploča.

Njihova kombinacija hrabrosti, inteligencije i neumornog rada brzo je donijela njihovu obitelj - "Invictus". Ime je poteklo iz njihove reputacije kao nepobjedivih u podzemlju, gdje su njihove bande dominirale ulicama Los Santosa.

-RANKOVI
1- Suspend - Crna Lista
2-Newborn - Tek usao treba da stekne poverenje porodice
3-Junior Vojnik
4-member Ljudi loyalni porodici
5-Don Vodja eventa
6-Warrior Cuvac familijarnog poseda
7-Senior Najblizi saradnik
8-O.G Brat
9-Co-Leader Zamenik lidera
10-Leader Glava porodice
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom