Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lule Shaky

Player
Player
Joined
Jun 23, 2024
Messages
3
Ime:Lule Shaky
Pol:Muski
Starost:26 godine
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja:Detroitu Michigan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže:nema
Prednosti:Spretan,mudar,ozbiljan
Slabost: Kratak sa zivcima

Lule Shaky je rođen 1. oktobra 1998. godine u Detroitu, Michigan, u siromašnoj obitelji. Njegovi roditelji, Bojana i Mihajlo Shaky, borili su se da prehrane svoju obitelj i pruže osnovne potrebe svom sinu. Odrastao je u jednom od siromašnijih kvartova Detroita, gdje je svakodnevno svjedočio izazovima koje siromaštvo nosi sa sobom.

Od malih nogu, Lule je pokazivao izuzetnu odlučnost i ambiciju. Sanjao je o boljem životu, o mogućnostima koje bi mu vojnička karijera mogla pružiti. U školi je bio prosječan učenik, ali je izdvajao svoju fizičku spremnost i strategijski pristup problemima.

Nakon završetka srednje škole, Lule je odlučio da će vojska biti njegov put prema boljoj budućnosti. Njegovim roditeljima to nije bilo lako prihvatiti, jer su se nadali da će njihov sin pronaći siguran posao u lokalnoj zajednici. Međutim, Lule je bio uporan i odlučan u svojoj odluci.

U vojsci je Lule brzo pokazao svoje vojničke vještine, ali je također brzo shvatio da su njegove ambicije veće od vojničkog života koji je počeo živjeti. Koristeći svoje sposobnosti manipulacije i taktike, počeo je koristiti svoju poziciju u vojsci za osobnu dobit. Prvo je počeo sitnim krađama i trgovinom s drugim vojnicima, a zatim je postao uključen u ozbiljnije ilegalne poslove unutar vojne organizacije.

Unatoč njegovim sumnjivim aktivnostima, Lule je uspio izbjeći kažnjavanje zahvaljujući svojoj lukavosti i vezama koje je uspio uspostaviti unutar vojne zajednice. Koristeći utjecajne veze s visokopozicioniranim vojnim časnicima, uspio se izvući iz nekoliko ozbiljnih incidenata koji su ga mogli ugroziti.

Lule Shaky nastavlja graditi svoju vojničku karijeru, kombinirajući svoje vojničke vještine s sposobnošću manipulacije i korupcije. Unatoč svojim sumnjivim djelima, ostaje mučna figura unutar vojne zajednice, s mješavinom poštovanja i straha od njegove moći i utjecaja. Njegova priča služi kao podsjetnik na tamniju stranu ljudske prirode koja može procvjetati čak i u najorganiziranijim institucijama kao što je vojska.

Lule - moze da zbog svoje specijalne obuke moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
Lule - moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno)
Lule - moze tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.v
Lule - zbog njegove prošlosti može ići sam 2v1
Lule - može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom