Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Bloods Street Gang I Ilija Diamond

Rejected
Status
Not open for further replies.

IIlija Diamonds

Player
Player
Joined
Feb 28, 2024
Messages
122
1. Vaše ime IRL: Trifun
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 2-6H
5. Vaš Discord: ilijadiamond
6.Vase ime ingame: Ilija Diamond
7. Vaš ID: 47371

1. Leader za Bloods Street Gang


2.
  • Strateški razvoj: Vođenje grupe ili tima za mene predstavlja priliku da razvijam svoje strategijske veštine. Moram donositi pametne odluke koje će unaprediti našu efikasnost i postizanje ciljeva, kao i efikasno upravljati resursima koje imamo na raspolaganju.
  • Socijalna dinamika: Kao vođa grupe, važno je da gradim dobre odnose unutar tima. To podrazumeva podsticanje timskog duha, motivisanje članova i razvijanje poverenja među nama. Ova interakcija igra ključnu ulogu u postizanju uspeha i dobrobiti celokupnog tima.
  • Lični razvoj: Vođenje grupe pruža mi priliku da rastem i razvijam se na ličnom nivou. Kroz ovu ulogu učim kako da se nosim sa izazovima, unapređujem veštine donošenja odluka i gradim samopouzdanje u svoje sposobnosti vođenja. Ovo iskustvo ima potencijal da me transformiše i da mi donese koristi kako u profesionalnom tako i u ličnom životu.

3.
  • Edukacija o ulozi: Važno je da svi članovi banda razumeju našu istoriju, vrednosti i način života. Organizovaću sesije istraživanja i diskusije kako bismo dublje razumeli našu ulogu i kako da je autentično interpretiramo.
  • Kreiranje priča i misija: Planiram da zajedno sa članovima bande kreiramo zanimljive priče, misije i događaje. Želim da smislimo izazove koji će testirati naše veštine i odlučnost, dodajući tako dinamiku i uzbuđenje našem roleplay-u.
  • Razvijanje karakterizacije: Ohrabriću članove banda da razvijaju svoje likove sa dubljim motivacijama, ciljevima i konfliktima. Time ćemo dodati slojeve kompleksnosti našim interakcijama i doprineti uverljivosti našeg roleplay-a.

RANKOVI

1. Suspend
2. New born
3. Red member
4. Red support
5. Gheto boy
6. Grafit baby
7. Grafit team leader
8. Gheto cleaner
9. Turf boy
10. Helper
11. O.G
12. Desna ruka
13. Leader



 

Dragan Macak

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Jan 14, 2024
Messages
566
Odbijeno!
Nedovoljan broj kandidata da bi se intervju odrzao.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom