Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53348
Players nickname
Dragan Salamanca
Administrators nickname
nepoznat
Date
Jun 26, 2024
Time
22:30
Proofs
.

MateoCi

Player
Player
Joined
May 17, 2024
Messages
15
Poštovana administracijo,

Pišem vam s molbom za ukidanje bana sa Discord servera od Governmenta Grand RP servera. Moj nadimak na Discordu je SANe#1351.

Razlog mog bana je najvjerovatnije bio slanje spam poruka putem privatnih poruka i Discord grupa. Nažalost, neko mi je upao na Discord nalog koristeći zlonamjerni link koji je obećavao "free gift od 50$". Iako sam znao da postoji mogućnost da je link lažan, ipak sam naivno kliknuo, misleći "šta mi može biti".

Shvaćam da je ovo bila greška i odgovoran sam za svoje postupke. Izuzetno mi je žao zbog neugodnosti i problema koje je ovaj incident mogao prouzrokovati ostalim članovima zajednice. Sada sam svjestan ozbiljnosti situacije i u budućnosti ću biti mnogo oprezniji prilikom interakcije sa sumnjivim linkovima.

Molim vas da uzmete u obzir moje objašnjenje i dozvolite mi povratak na server. Izuzetno mi je stalo do naše zajednice i želim nastaviti biti njen aktivni i pozitivni član.

Hvala vam na razumijevanju i unaprijed zahvaljujem na vašem odgovoru.

Srdačno, Diskord nick SANe#1351
 

MateoCi

Player
Player
Joined
May 17, 2024
Messages
15
i takodjer da napomenem da nisam siguran za ostale diskord grupe pa bi molio administraciju ako nije problem da provere i anbanuju fala unapred,
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom