Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za the Families gang Amsal Redzoo

Rejected
Status
Not open for further replies.

Amsal Redzo

Player
Player
Joined
Apr 25, 2024
Messages
15
1.Vase ime u RL:Amsal
2. Vase godine:16
3.Vremenska zona: GMT+1
4.Prosjek online po danu:4-6
6.Vase ING ime:Amsal Redzoo
7.Vas ID:58107

1. Lider za: The Famillies

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Odrasla sam osoba sa jačom glavom, aktivan sam, želim voditi organizaciju jer mislim da sam stvarno sposoban. Vec sam bio leader organizacije Vagosa, tada sam napravio neke greške kao što su primanje previše članova koji su nedovoljno zreli za biti dio jedne ozbiljne organizacije kakvu ja želim voditi. Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Bio sam Leader i Co-leader Vagosima, Co-Leader u Ballasima. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi! Vise puta sam bio u organizaciji Marabunte i vise puta sam bio high-rank u njoj, isto tako u Bloodsima. Najveci razlog zasto zelim uzeti organizaciju je taj sto su Familliesi jedna od najposebnijih kriminalnih organizacija sto se tice RolePlay-a. Imaju po meni jednu od najzanimljivijih sjedišta od svih bandi. Bio sam više puta u toj organizaciji i znam HQ napamet. Znam kako bih postavio ljude i išli bi na svaki mogući event te se maksimalno fokusirali na RolePlay te bi sve failove sveli na minimum minimuma. Sve u svemu htio bih dobiti šansu da pokažem što zapravo mogu napraviti od organizacije i htio bih dobiti šansu da pokažem ljudima kako jedna organizacija treba izgledati. Bio bih jako zahvalan kada bih opet dobio priliku i sigurno bih se ponio odgovornije i doveo bih svoje ljude kojima vjerujem i koji bi mi pomogli voditi organizaciju i bili tu uz mene i pazili na ljude da nebi bilo failova, napravili bi zajedno jednu jaku i čvrstu organizaciju. Kad vec pricam o svojim ljudima, imam spremnu veliku ekipu punih momaka koji su spremni raditi punom parom i dati sve od sebe za ovu organizaciju. Spreman Turf Team, a takodjer spreman Team za grafite, a ono najbitnije spreman High-Command Team koji ce mi pomagati upravljati ovom organizaijom. Siguran sam da mogu napraviti nesto veliko uz pomoc ovakvih ljudi! Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice! Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku organizaciju i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Warior
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Corner Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.
12. CO-Leader
13. Leade
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom