Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična Biografija | Alex Princip | 58707

Status
Not open for further replies.

Alex Princip

Player
Player
Joined
Jun 7, 2024
Messages
1
Ime:Alex Princip
Pol:Muško
Godina:26
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Zemun
Otac:Zoran Princip
Majka:Marija Princip
Tezina:110kg
Visina:189cm
Boja očiju:Zelene
Boja kose:Bele
Tetovaže:Leva ruka,desna ruka,leda,leva i desna noga
Snage:Staložen,Strpljiv,pametan,odlično baratam oružjem,snalažljiv,povucen
Vrlina:Humanost,Lojalnost,
Mana: Provokacija

Zivotna Prica(150+)

Alex Princip rođen je 8.oktobra 1998.godine u Beogradu, Srbija. Pohađao je osnovnu školu "Vuk Karadžić" i gimnaziju "Sveti Sava", gde je pokazivao izuzetnu nadarenost za matematiku,fiziku,anatomiju i arheologiju.
Nakon završetka gimnazije, upisao je Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu, gde je diplomirao sa odličnim uspehom. Tokom studija, Princip se aktivno bavio istraživanjem u oblasti veštačke inteligencije i mašinskog učenja, što ga je odvelo na brojne konferencije i seminare širom Evrope.
Nakon diplomiranja, Alex je nastavio svoju akademsku karijeru na doktorskom masteru, gde je njegovo istraživanje fokusirao na primenu veštačke inteligencije u medicini. Njegov rad na algoritmima za rano otkrivanje kardiovaskularnih bolesti dobio je međunarodno priznanje i nagrađen je na nekoliko prestižnih konferencija.
Osim akademskih postignuća, Alex je i strastveni sportista. Hobi mu je trčanje i planinarenje, a učestvovao je i na nekoliko maratona. Takođe, aktivno je uključen u rad nekoliko humanitarnih organizacija koje se bave podrškom mladih.
Danas, Alex Princip radi kao istraživač na Institutu za veštačku inteligenciju u Los Santosu, gde vodi tim stručnjaka u razvoju novih tehnologija za unapređenje zdravstvenog sistema. Njegov rad i dalje inspiriše mnoge mlade ljude da se bave naukom i tehnologijom, a njegov doprinos oblasti veštačke inteligencije i dalje raste.

Hobi:
Na Akademiji samoodbrane se Alex brzo istakao kao vrhunski ucenik. Isticao se u gađanju, borbi prsa u prsa i strategiji,brzo je stekao poštovanje svojih vršnjaka i instruktora. Ali Alex je znao da mu je sudbina nešto više od odbrane.
Jednog dana, dok je bio na pripremama za Akademiju, Alex je naišao na bandu poznatu kao Old School. Bio je zapanjen lojalnošću i drugarstvom koje je video među njenim članovima, i osetio je čudnu privlačnost prema njima. Posle izvesnog oklevanja, Alex je doneo odluku da napusti Akademiju i pridruži se ekipi.
Uprkos rizicima, Alex je znao da je napravio pravi izbor. Pronašao je mesto gde mu je i mesto, i bio je spreman da učini sve što je potrebno da ga zaštiti.

Ishodi:

1.Alex moze koristiti ilegalno oruzije (XXX)
zbog svog iskustva
2.Alex moze da prica na radio dok drzi taoca ,ili ima pistolj u ruci iili dok ima kratko oruzije
3.Alex je kratak sa zivcima pa ne trazi vise od jednog validnog dokaza da bi nekog ubio
4.Alex moze da vezuje, podize, pretrazuje sa pistoljem u ruci
5.Alex moze da koristi marihuanu radi svoje zavisnosti
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
564
Biografija PRIHVACENA
2.Alex moze da prica na radio dok drzi taoca ,ili ima pistolj u ruci iili dok ima kratko oruzije - Samo pistolj
3.Alex je kratak sa zivcima pa ne trazi vise od jednog validnog dokaza da bi nekog ubio - Pravilo G.P 6.15 je jasno, IC zahtjev i 5 sekundi
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom