Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61654
Players nickname
Zane Nightshade
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 7, 2024
Time of violation
23:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LaycjB5QHuQ

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Pregled zalbe u toku!

giphy.gif

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Postavite POV od pocetka do kraja situacije
Imate rok 6h

giphy.gif

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Dragi moj Lulence,

sigurno nisi kažnjen džaba, imaš zakonik pa ga detaljno pročitaj. Postavi pov od početka situacije kada si sa LV pancirom i pištoljem vozio automobil zajedno sa svojim drugarom, kada si pokušao da ubiješ državnog službenika još direktora policije Denzu, niste džaba zaustavljeni i lišeni slobode dušice moje drage male slatke.

Što se tiče povova, moraš imati pov u cijelosti a ne odvojen na prvi drugi i treći dio da ih cutuješ kako ti želiš tako da se može vidjeti cijela situacija od početka do kraja šta si radio i za šta tačno snosiš kazne odnosno posljedice. :giggle:

Ljubi te i pozdravlja Cobiša, uživaj mi i zapamti jednu lekciju kad god prekršiš zakon države snosit ćeš posljedice za to, zakoni su tu da se poštuju a ne da se radi protiv njih. ❤️

Zane Nightshade

Player
Player
Dragi moj Lulence,

sigurno nisi kažnjen džaba, imaš zakonik pa ga detaljno pročitaj. Postavi pov od početka situacije kada si sa LV pancirom i pištoljem vozio automobil zajedno sa svojim drugarom, kada si pokušao da ubiješ državnog službenika još direktora policije Denzu, niste džaba zaustavljeni i lišeni slobode dušice moje drage male slatke.

Što se tiče povova, moraš imati pov u cijelosti a ne odvojen na prvi drugi i treći dio da ih cutuješ kako ti želiš tako da se može vidjeti cijela situacija od početka do kraja šta si radio i za šta tačno snosiš kazne odnosno posljedice. :giggle:

Ljubi te i pozdravlja Cobiša, uživaj mi i zapamti jednu lekciju kad god prekršiš zakon države snosit ćeš posljedice za to, zakoni su tu da se poštuju a ne da se radi protiv njih. ❤️
pokusaj ubistva Denze ? Nisam cutovo vide vidi se odma kako se nastavlja pov pov ne moze da mi sacuva vise od 5minuta zato sam ih podelio na 3dela a i ti sto pises maksimalnu kaznu nije moj problem :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom