Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Indiana Joints | 24739 |

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mark Antetokounmpo

Player
Player
Joined
May 30, 2022
Messages
59
Organizacija: EMS

Ime: Mark
Spol: M
Dob: 52 god
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Zagreb
Boja očiju: smeđa
Boja kose: bijela
Tetovaže: ruka, noga, torzo
Snage: znam da procenim situaciju, i lako se izvucem iz problema
Slabost: imam slabe zivce u nekim trenutcima


Životna priča: 100+ riječi

Mark je rođen u užurbanoj četvrti New Yorka. Odrastajući u turbulentnom okruženju, brzo se susreo s mnogim izazovima. Njegovi roditelji su se borili s ovisnostima, a Mark je često bio prepušten sam sebi. Unatoč teškim uvjetima, pokazivao je iznimnu inteligenciju i snalažljivost.

U tinejdžerskim godinama, Mark je upao u loše društvo. Počeo je izostajati iz škole, baviti se sitnim kriminalom i upadati u probleme s policijom. Međutim, iza te buntovne vanjštine skrivala se velika želja za promjenom. U 17. godini, nakon nekoliko ozbiljnih sukoba sa zakonom, Mark je dobio posljednju priliku: program za mlade prestupnike koji je uključivao mentorstvo i edukaciju.

U programu je upoznao Jacka, bivšeg kriminalca koji je postao socijalni radnik. Jack je prepoznao Markov potencijal i postao mu mentor. Kroz zajednički rad, Mark je počeo prepoznavati svoje sposobnosti i shvaćati vrijednost obrazovanja. Vratio se u školu, završio srednju školu i upisao se na fakultet, gdje je studirao računalne znanosti.

Unatoč teškoćama, Mark je diplomirao s odličnim uspjehom. Dobio je posao u renomiranoj tehnološkoj kompaniji, gdje je ubrzo napredovao zahvaljujući svojoj predanosti i inovativnim rješenjima. Njegov talent za kodiranje i rješavanje problema postao je prepoznat u industriji.

Kroz godine, Mark je osnovao vlastitu tehnološku firmu, specijaliziranu za sigurnosne sustave. Njegova kompanija postala je jedna od vodećih u sektoru, a Mark je postao uspješan poduzetnik i filantrop. Posebno se zalagao za programe podrške mladima iz rizičnih zajednica, nastojeći im pružiti iste prilike koje je i sam dobio.

Danas, Mark živi u mirnom dijelu grada, daleko od kaosa svog djetinjstva. Njegova priča o transformaciji iz problematičnog mladića u uspješnog poduzetnika inspirira mnoge. Unatoč svim izazovima, uspio je prevladati teškoće i izgraditi bolju budućnost za sebe i svoju zajednicu.


Priča o karijeri: 100+ riječi


Mark je od malih nogu sanjao o tome da pomaže ljudima. Odrastao je u malom selu u Hrvatskoj, gdje je često pratio lokalnog liječnika u kućnim posjetama. Nakon završetka srednje škole, odlučio je ostvariti svoj san i upisao je školu za medicinske tehničare.

Po završetku školovanja, Mark je započeo karijeru kao bolničar u hitnoj službi u obližnjem gradu. Njegova prva godina bila je izuzetno izazovna, ali i iznimno poučna. Mark se brzo istaknuo svojom smirenošću u kriznim situacijama i sposobnošću da donosi brze, ispravne odluke.

Jedne noći, pozvan je na intervenciju u kojoj je uspio spasiti život djetetu koje je imalo teški napad astme. Ta noć bila je prekretnica u njegovoj karijeri, potvrđujući mu da je na pravom putu. Postao je poznat po svojoj posvećenosti i empatiji, što su prepoznali i njegovi nadređeni.

Nakon nekoliko godina rada u hitnoj službi, Mark je dobio priliku raditi kao mentor za nove bolničare. Njegova sposobnost da prenese znanje i iskustvo mladim kolegama dodatno je osnažila njegovu reputaciju. Kroz godine, sudjelovao je u brojnim edukacijama i specijalizacijama, postajući stručnjak u svom području.

Danas, Mark je glavni bolničar u jednoj od najvećih bolnica u regiji. Njegova predanost poslu i kontinuirano obrazovanje učinili su ga jednim od najcjenjenijih medicinskih stručnjaka u zemlji. Njegova priča inspirira mnoge mlade ljude da se posvete medicini i pomoći drugima, baš kao što je i on sam to učinio.


Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
695
Biografija PRIHVACENA

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom