1. Vaše ime IRL:aleksandar
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:8-12h
5. Vaš Discord:aleksandar10.
6. Vaše ingame ime:coa moon
7. Vaš ID:50973
1. Lider za bloods
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
sto bih preuzet ovu organizaciju sam dugo na ovom serveru i bas dosta iskustva sam stekao i mislim da sam spreman da je preuzmem
2.2
u proslim kriminalnih organizacija video sam da je bilo dosta disbanda,to se kod mene ne bih desilo barem bih se maksimalno potrudio da se to ne desi i mislim da bih stvorio jako dobru atmosveru i pre svega dobar RP
2.3
imam dosta dobru ekipu i prijatelje koji su stvarno dobri pucaci i dobri ljudi i siguran sam da bih se i oni trudili oko organizacije i pomogli maksimalno
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
svako ko bih zeleo da se pridruzi morao bih da prodje ispitivanje server pravila i nijedan clan ne bih bio izdvojen niti bi ga neko mrzeo ili maltretirao svi bi bili ravnopravni
3.2
najaktivniji bi naravno dobijali vece bonuse i vece rankove naravno
3.3
HC rankove bih na pocetku dao za one koje sam siguran da odlicno znaju pravila i naravno da budu aktivni
Rankovi:
1.suspend
2.youngster
3.sstreet soldier
4.dealer
5.hustler
6.ghetto cleaner
7.ghetto expert
8.shotcaller
9.turfer
10.commander
11.O.G
12.Co-leader
13.leader
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:8-12h
5. Vaš Discord:aleksandar10.
6. Vaše ingame ime:coa moon
7. Vaš ID:50973
1. Lider za bloods
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
sto bih preuzet ovu organizaciju sam dugo na ovom serveru i bas dosta iskustva sam stekao i mislim da sam spreman da je preuzmem
2.2
u proslim kriminalnih organizacija video sam da je bilo dosta disbanda,to se kod mene ne bih desilo barem bih se maksimalno potrudio da se to ne desi i mislim da bih stvorio jako dobru atmosveru i pre svega dobar RP
2.3
imam dosta dobru ekipu i prijatelje koji su stvarno dobri pucaci i dobri ljudi i siguran sam da bih se i oni trudili oko organizacije i pomogli maksimalno
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
svako ko bih zeleo da se pridruzi morao bih da prodje ispitivanje server pravila i nijedan clan ne bih bio izdvojen niti bi ga neko mrzeo ili maltretirao svi bi bili ravnopravni
3.2
najaktivniji bi naravno dobijali vece bonuse i vece rankove naravno
3.3
HC rankove bih na pocetku dao za one koje sam siguran da odlicno znaju pravila i naravno da budu aktivni
Rankovi:
1.suspend
2.youngster
3.sstreet soldier
4.dealer
5.hustler
6.ghetto cleaner
7.ghetto expert
8.shotcaller
9.turfer
10.commander
11.O.G