Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 3.1 + neadekvatno ponašanje | 12440 i 53101

Status
Not open for further replies.
Your ID
28427

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

ID 12440 konstantno piše po club chatu da sam ja pedofil, da "diram male djevojčice" i razno razne druge stvari koje nisu dio IC-a uopšte.

Imate sve u slikama koje šaljem u prilogu, već sam kačio žalbe za off topic u cc međutim to ne pomaže, dečko i dalje piše razno razne nebuloze po club chatu i govori da se "male djevojčice diraju" i svašta nešto što zdravoj osobi ne bi palo na pamet da napiše.

Sve ovo spada pod OOC vrijeđanje jer mi sigurno ne govori da sam IC pedofil i tako te stvari, zamolio bih vas da sve detaljno pročitate (ako imate želudac za to, jer ovo što je on pisao je teško za pročitati).

Mislim da ovo zaslužuje više od 7 dana bana koliko inače ide za G.P 3.1 i za neadekvatno ponašanje, vi pročitajte sve pa donesite odluku.

Unaprijed hvala.

Dokazi:

1. 2. 3. 4. 5. 6. imgur.com
7. imgur.com
8. imgur.com
9. imgur.com
10. imgur.com
11. imgur.com
12. imgur.com

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Sve ovo radi Evion White ID 7906 sa svog twink accounta 12440 ID jer nema pametnijeg posla pa ovakve stvari radi.

Toliko o njemu i njegovom "ugledu". Pozdrav!

Facundo Campazzo

Jedan je Facu Campazzo
Player
Sve ovo radi Evion White ID 7906 sa svog twink accounta 12440 ID jer nema pametnijeg posla pa ovakve stvari radi.

Toliko o njemu i njegovom "ugledu". Pozdrav!
Jedini lik koji nema pametnija posla nego ptovocira ljude pa ih kači govnar.

Saitama Shimano

OG
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu
ID 12440 dobice kaznu za G.P 3.1
ID 53101 dobice kaznu za Offtopic u CC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom