By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zasto se ne cuje dio gdje ti njega vrijedjas prvi?Sve se vidi u pov meni je majka sve
Slucajno mi je bilo na push to talk ja se izvinjavam sto se nisam cuo na povu kako pricam ig, izvinite jos jednom
Da li on ima dokaz da ga je vrijedjao prvi?Zasto se ne cuje dio gdje ti njega vrijedjas prvi?
ne ali ake se njemu necuje glas u povu nezna se sta je on pricaoDa li on ima dokaz da ga je vrijedjao prvi?
ne ali ake se njemu necuje glas u povu nezna se sta je on pricao
brate neznase sta on prica jeti jasnoTo nije do njega vec do nvdie samim tim ako nemate pov da ga je vrijedjao nemozete donositi odluku.
Alo bre nemoj ti meni djuku dirat si cuoSve se vidi u pov meni je majka sve
Slucajno mi je bilo na push to talk ja se izvinjavam sto se nisam cuo na povu kako pricam ig, izvinite jos jednom
ko mu je kriv sto snima preko nvidijeTo nije do njega vec do nvdie samim tim ako nemate pov da ga je vrijedjao nemozete donositi odluku.
Ne radi se ovdje o id-u 28649 vec se radi o onome sta je id 61048 rekao.ko mu je kriv sto snima preko n video
ko mu je kriv sto snima preko n video
ali brt nezna se sta je id 28649 rekao razumes li ti .mozda mu je on opsovao sve sto je stigao svu porodicu aali se necujeNe radi se ovdje o id-u 28649 vec se radi o onome sta je id 61048 rekao.
nek posalje pov gdje sam bilo sta rekao,a nisam nista opsovao a on je meni sto zivo i mrtvo sto imamali brt nezna se sta je id 28649 rekao razumes li ti .mozda mu je on opsovao sve sto je stigao svu porodicu aali se necuje
Posalji pov!ali brt nezna se sta je id 28649 rekao razumes li ti .mozda mu je on opsovao sve sto je stigao svu porodicu aali se necuje
nek posalje on duzi pov sa glasom!!!
respectevo jel sada bolje